Bestillinger nå fra Njård fektings kleskolleksjon

Postet av Njård - Fekting den 30. Nov 2017

Kjære fektere/foresatte,

Som tidligere annonsert vil klubben ta imot bestillinger på fekteutstyr fra Allstar nå, og samtidig vil vi samle opp bestillinger av treningstøy fra Njård fektings kleskolleksjon.

Treningstøyet finnes i både junior- og voksenstørrelser,og. Se detaljer her: 



Oversikt over Njård fektings kleskolleksjon

Prisene her er de vi får ved fellesbestilling nå. Det er svært gunstige priser, så bestill nå! Bruk bestillingsskjema (pdf) som ligger i vedlegg. Det vil også være tilgjengelig i fektesalen.

Det er klubbens ønske at vi kommuniserer vår identitet så tydelig som mulig, og bruk av treningstøy fra kleskolleksjonen i forbindelse med trening og konkurranser er et viktig bidrag til å styrke vår identitet og vårt felleskap.

Bestillinger vil samles opp til torsdag 7. desember, og mottas enten:

- per mail (scannet) eller 

- på bestillingsskjema direkte, 

Bestillingsskjema kleskolleksjon

som kan leveres i fektesalen torsdag 5. desember. Jeg vil være der fra 18.30-19.30.

Ved eventuelle spørsmål - om produktene, størrelser og levering - send en mail til meg, merket "Njård kleskolleksjon" + navn. Spørsmål kan også besvares av trener og andre fektere.

Bestillinger per mail må merkes "Bestilling Njård kleskolleksjon", og i mailen må det fremkomme hvem som skal ha klærne, hvem som skal betale og alle nødvendige kontaktopplysninger.

Ved fellesbestilling fra Torshov sport gis vi ekstra rabatt.

Med vennlig hilsen,

Andreas Walle

Styret i Njård fekting



Irina Aschehoug vant Challenge Bernadotte i Stockholm

Postet av Njård - Fekting den 27. Nov 2017

Irina Aschehoug fra Njård fekting og Norge vant Challenge Bernadotte i Stockholm lørdag 25. november etter en veldig tett og spennende finale mot Elvira Mårtenson fra Sverige 15-14 i finalen. Irina fortsetter å ta medaljer i større nordiske konkurranser. Challenge Bernadotte er av de aller største nordiske konkurranser i kårde for menn og damer. 

Det var tøffe kamper i både semifinalen og finalen. I finalen lå hun under 5-8, men kjempet seg opp igjen til 11-11. Så ble det to dobble poeng og stillingen var 13-13. Her fikk Irina inn et støt og ledet for første gang i kampen, nå 14-13. Etter en dobbel i siste støt tok hun seieren. I 2016 tok hun bronsen, men sterk innsats og iherdig arbeid har løftet henne opp videre i år. 


irina seier Bernadotte


I semifinalen slo Irina Åse Linde 15-12 i en tøff kamp det også. 


Pia Albertston var også nære en medalje, men tapte i kvartfinalen mot Åse Linde fra Sverige 15-6, og ble nummer 8. 

Njård damene fortsetter å imponere. De topper norsk ranking og tar også medaljer internasjonalt! 




Benjamin Dahlbo med en 5. plass i Europacupen for kadett!

Postet av Njård - Fekting den 21. Nov 2017

Njård Fektings Benjamin Dahlbo tok en sterk 5. plass i Europacupen for kadett forrige i Helsinki.

Endelig ser det ut til å løsne for Benjamin i Europacupen. Nå kliner han til med en 5. plass etter et knepent og bittert tap i kvartfinalen 7-8 mot amerikaneren Alan Temiryaev som senere tok sølv. De beste amerikanerne hadde kommet over til Europa og markerte seg sterk med å ha 8 av de ti beste. Benjamin hadde en god dag med bare serie i puljen, vant to kamper i direkte eliminering. I tablå 16 snudde han kampen mot amerikaneren Michael Bissinger, fra 10-14 til 15-14 takket være endret taktikk og standhaftighet. Vi ser frem til videre resultater for Benjamin. 



Bildene: Benjamin Dahlbo (til venstre) og over her fra konkurransen i høst i Ørebro.


Under resultatlisten fra Europacup kadett i Espo Finland. 






Det var ellers en sterk Njård innsats ellers med 3 til som kom topp 64, Arthur Grosse ble nr. 34, Ole Magnus Olkvam nr. 54 og Morten Westgaard nr. 62. Det var ellers stang ut for Elias Heiervang og Marcus Brobakken denne gangen. Samlet sett er vi fornøyd med fremgangen. Det var over 140 deltagere fra mange forskjellige nasjoner, også utenfor Europa!

I tillegg har Njård fekting to dommere i aksjon; som har gjort en strålende jobb. Det er Tinius Rivertz og Dan Lundesgaard! Bra!

Derimot ble lagkonkurransen noe skuffende, hvor Norge 1 ble nr. 14. Men samlet sett er det lovende takter for kadettene, og vi håper fremgangen fortsetter.



Njårds seniorfektere topper norske rankinglister.

Postet av Njård - Fekting den 12. Nov 2017

Njård har 3 av 6 av de høyest rankede herrerfekterne i Norge! 

Etter gode resultater i Oslo Cup rykker Njård seniorene frem på Norges Fekteforbunds rankinglister. Njård har 3 av de 6 førte rankede på senior herrer. Sturla Torkildsen har tatt tilbake plass.1 etter sin sjetteplass i Oslo Cup. Ludvig Hillestad rykker inn på en tredjeplass med sin bronse. Han har ikke fektet mange av stevnene i rankinglisten, og vil snarlig rykke videre oppover med fortsatt deltagelse, blant annet på Bergen Cup tidlig desember. Kadetten Benjamin Dahlbo er like bak. Se under listen over de 12 stevnene som teller i den nasjonale ranking og under der, rankingen basert på poeng. 


Njård-damene troner alene på Norges Fekteforbunds seniorranking! 

Pia Albertson er nr.1, med Irina Aschehoug, som vant Vinterstøtet, like bak. Thale Hille-Dahl er fortsatt nr. 3. Med Nina Steenland som nr. 7 har Njård 4 av topp 8! Stå på videre damer!



Lenker til Norges Fekteforbundets rankinger finner du her! 

http://www.fekting.no/p/24263/...



Dugnad høsten 2017 - Selg Ullmax for Njård Fekting! Gode produkter og lett dugnad for alle!

Postet av Njård - Fekting den 12. Nov 2017

Hei, alle foreldre i Njård Fekting. 

Foreldregruppen er ansvarlig for dugnader i Njård fekting, og denne gangen har vi bestemt å gå for salg av Ullmax, kvalitetsprodukter. Alle foreldre bes bidra med salget. Nå går det mot kaldere dager og det er på tide å kle seg fornuftig og varmt. 


Her får du muligheten til å kombinere det praktiske med et godt bidrag til klubbens arbeid. 



Ullmax er et vel anerkjent ullmerke som selger sine produkter via idrettslag og foreninger.  
Gjennom å kjøpe/selge Ullmax sine produkter får du tilgang til gode og billige ullklær, samtidig som klubben får tilbakebetalt 30% av kjøpesummen.  Prisene er gode og julegaveinnkjøpet har vel aldri vært enklere! 

Det er viktig at alle bidrar og vi setter salgskampanjen fra nå og frem til 12. desember 2017. 

Det burde være tid nok fil å få hente eventuelle bestillinger av Ullmax produkter og gi dem som julegaver. (Disse leveres på klubbhuset).

Hva skal du gjøre? 

1. Trykk på: Produktkatalog Ullmax

2. For å komme i gang må du registrere deg som selger gjennom hjemmesiden https://www.ullmax.com/no  


Klikk på "Logg inn" og "registrer deg som ny selger". 
Velg så forening "Njård Fekting" og fyll ut din informasjon. 

Dette må vel være den enkleste og mest behagelige dugnaden som fins. 

Her får vi både gode og rimelige produkter, samt at vi bidrar til klubben og barna. 
Spre ordet og selg til familie, venner og kjente. 
Her er det til og med mulighet til å få en bonus. 

Vi regner med at alle er med og ser frem til å følge utviklingen! 

På vegne av Njård Fekting og foreldregruppen.
Lykke til!



Bruksansvisning for salg av Ullmax



Sterk prestasjon av Ludvig Hillestad med bronse i det største internasjonale fektestevnet i Norge - Oslo Cup!

Postet av Njård - Fekting den 6. Nov 2017

Njård fektings Ludvig Hillestad, tok bronse i helgens internasjonale fektestevne Oslo Cup, og reddet Norges ære. Oslo Cup er et satelittstevne i verdenscupen for fekting, og er det stevnet med størst internasjonal deltagelse og arrangeres av Bygdøy Fekteklubb. Det er en sterk prestasjon av Ludvig. Han slo sin fektekollega Sturla Torkildsen 15-14 i kvartfinalen etter å ha ledet hele kampen. Det var uheldig at vår to beste møttes her, men slik er fektingen av og til. I semifinalen møtte Ludvig polakken Bartosz Staszulonek og tapte klart 15 - 8. Polakken vant hele Oslo Cup og slo Sveriges nye stjerne, unge Linus Islas Flygare 15-13. Det var ellers en sterk Njård innsats, hvor Sturla Torkildsen ble nummer 6. 

Bildene: Ludvig er klar for semifinalen og intervjues av Fatstone TV               Premieutdeling for senior Oslo Cup 2017

 


Bildene: Ludvig første action i semifinalen, og i kampen til høyre, mot svensken Lindblad i 16 delsfinalen. 

   

 Bildet under; tablå på 8 og frem til finalen 


Ludvig er i fin form nå etter å ha gjenopptatt regelmessig trening etter et lite avbrekk med første år som pappa. Han tok også sølv under Vinterstøtet i oktober. Han har skrevet følgende melding for å takke flere i klubben for at han igjen oppnår resultater! 

Ludvigs takk til alle i klubben og appell til samhold! 

"Hei,
Med mine 2 siste prestasjoner ville bare takke alle som stiller opp på trening og vil ta en kamp med meg.
Uansett alder, nivå, ambisjoner og antall ganger på trening vit dette at du har stor betydning for meg og mange andre på treningen når du stiller opp.


Vil også takke alle ild sjeler. Fra fektere til foreldre som gir det lille ekstra. Om det er dugnad, dømme, rigge opp pister, eller å hjelpe til med konkurranser. Sitte i styre, være trener eller reise leder.
Dere er oljen og ilden i maskineriet og uten dere hadde alt gått opp i limingen.


Spesiell takk til Fredric Roquetas uten hans visjon og coaching hadde dette ikke vært mulig. 

Vi er veldig heldig som har ham som trener. Sist men ikke minst en stor takk til min kone Annick Batamuliza Hillestad, uten deg og all støtte hadde jeg ikke vært der hvor jeg er i dag.
If one of us goes to war, we all go to war! 
- Conor Mcgregor "