Fin Njård Fekting innsats i det Åpne Østlandsmesterskapet 2017

Postet av Njård - Fekting den 25. Feb 2017

Fin Njård innsats på det Åpne Østlandsmesterskapet. Njård Fekting tar 7 medaljer. Damene imponerer igjen og gjorde rent bord i damer senior. Thale Hille-Dahl vinner gull mot lagvenninnen Pia Albertson 15-14 i finalen. Irina Aschehoug tar en fin tredjeplass. Se under her bilder fra finalen, med Thale til venstre og Pia til høyre.



For første gang på mange år står vi uten medalje i herrer senior. Tidligere vinner av konkurransen, Sturla Torkildsen har ikke fått inn formen etter en sykdomsperiode og ble nr. 9. Ludvig Hillestad har heller ikke trent jevnt i det året han har blitt pappa og må nøye seg med en 11. plass. Vår beste, Fredrik Backer har tatt pause i hardtreningen og deltok som trener. Men det er oppløftende at vår kadett Elias Heiervang blandet seg med de beste og kom på 16. plass.

I de yngre klassene gratulerer vi Benjamin Dahlbo igjen, med bronse i junior og sølv i kadett. I kadettfinalen tapte han knepent 15-14 for Thomas Geitung fra Bergens Fekteklubb. I kadett tar Njård Fektings Bo Dahle bronse. I Gutter 15 tar Marcus Brobakken sølv etter tap mot Benjamin Wilmot i finalen.

I de yngre klassene deltok mange fra Njård og det er ikke langt igjen til toppen. Det er bare å fortsette treningen. Se under bilder fra konkurransen.





Nå gjør vi klar for et enda viktigere stevne; NM for barn og ungdom i Njårdhallen 18-19.mars 2017. Meld dere på. Sett av helgen!




Årsmøte i Njård Fekting - 1. mars 2017 kl. 18 - på Klubbhuset

Postet av Njård - Fekting den 17. Feb 2017

Kjære medlemmer;


Herved innkalles medlemmer til Njård Fekting sitt årsmøte 2017. Se innkalling nederst på siden.

Onsdag 1. mars 2017 - kl. 18.00

Årsmøte er vårt høyeste organ. Vi praktiserer den samme praksis som for hovedlaget.

Se på nærmere om regler i Njårds lover på våre hjemmesider.


Alle Njård Fektings medlemmer har adgang til årsmøtet. For å ha stemmerett og være valgbar må man ha fylt 15 år, vært medlem av Njård i minst én måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, jf. § 3 (1). Det er ikke mulig å gi fullmakt.

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet vil gjøres tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.

Velkommen

Innkalling årsmøte Njård fekting - 1.mars 2017 - klubbhuset.pdf






Klart for sterk Njård deltagelse i Åpent Østlandmesterskap - og nå kommer jentene!

Postet av Njård - Fekting den 16. Feb 2017

Til helgen; 18-19. februar er det klart for det Åpne Østlandsmesterskapet som arrangeres av Bygdøy Fekteklubb på Bygdøy Hus.

Kom og se! Det er gratis og mye god fekting, spesielt spennende blir det fra kl. 12 og utover da en går inn i direkte eliminering. Ta med venner og familie.

Njård Fekting deltar med en sterk tropp på 30 fektere som skal delta i 46 konkurranser! I tillegg stiller vi med tre dommere.

For første gang på lenge stiller vi nå med jenter i de yngre klassene. Det er svært gledelig at Elsa, Mie og Else Sofie stiller!

I Eliteklassen for damer blir det spennende å se Thale Hille-Dahl som fekter for oss for første gang. Hun har fektet i Sveits i mange år, og har et godt internasjonalt nivå.

I Senior-herre mangler vi Fredrik Backer, men Sturla Torkildsen og Ludvig Hillestad er med igjen etter fravær på grunn av sykdom og barnefødsler. Spennende her at våre beste kadetter er med, og de kan markere seg i toppen.

Ellers har vi god deltagelse på alle nivåer; og vi blir overrasket om vi ikke tar mange medaljer! Vi får se. Vi ønsker alle lykke til.


Vedlagt oversikt over våre deltagere og arrangørs invitasjon.


Deltagelse Njård Åpent Østlandsmesterskap 2017 - Ophardt.pdf

201702 ÅpentOstlandsM 2017 inv..pdf




SHOPPING KVELD FOR NY NJÅRD FEKTING KLESKOLLEKSJON - MANDAG 27. FEBRUAR

Postet av Njård - Fekting den 15. Feb 2017

Kjære medlemmer,

DET BLIR SHOPPINGKVELD PÅ FEKTESALEN !

MANDAG 27. FEBRUAR KL. 18.30 - 20:00

MED 25% RABATT TIL BUTIKKPRIS!

Njård Fekting har samarbeidet med Nike og Thorshov Sport med å utvikle en klubbkolleksjon med klær med Njård Fektings logo og med vår sponsor logo.

Som en del av vår profilering som en ledende klubb har styret bestemt å etablere en ny kleskolleksjon for våre utøvere. Vi har valgt ut en serie artikler som fyller de fleste behov som sees på høyre side, som vi har kalt Njård Fektings kleskolleksjon. Formålet er å profilere samhold, profesjonalitet og sponsor i alle konkurranser der våre fektere deltar.

Detaljene finner du nederst på siden eller på lenken under, eller på under meny på hjemmesidene under "Medlemskap" og på fliken "Bestille fra kleskolleksjon".

Oversikt over artikler i kleskolleksjon

Mandag 27. februar kommer representanter for Thorshov Sport til fektesalen mellom 18:30 - 20:00 for å vise frem klærne og ta bestillinger.

Akkurat denne kvelden får alle 25% rabatt på veiledende pris.

Det er snart også mulig å bestille på nett direkte utenom shoppingkvelden, men da vil rabatten til veiledende pris være bare 15%.

Det er høykvalitetsprodukter. Klubben ønsker at de som konkurrerer fremstår med denne kleskolleksjon i forbindelse med konkurranser. Viktigst er å kjøpe genser "Academy Midlayer", eller overtrekksdrakt; primært den som heter "Club Trainer Jacket". Hettegenser er også greit.

Under et utvalg av artiklene som kan kjøpes med 15% på veiledende pris utenom shoppingkvelden. På shoppingkvelden vil Thorshov Sport gi 25% rabatt! Så kom!




Velkommen




Klart for NM for ungdom i Njårdhallen 18.- 19. mars 2017 - Nå kan medlemmer melde seg på! Sett av dato!

Postet av Njård - Fekting den 1. Feb 2017

Njård Fekting inviterer herved til NM i fekting for barn og ungdom i Njårdhallen lørdag 18. mars - søndag 19. mars 2017.

Vi er svært stolte over å ha få tildelt arrangementet fra Norges Fekteforbund. Dette blir virkelig en stor festdag for norsk fekting. Alle medlemmer som fyller 12 år i 2017 eller eldre og opp til junior inviteres til å delta. Snakk med trener om arrangement.

Mer informasjon og påmelding via denne lenken innen fredag 10. mars 2017

Invitasjon til NM 2017 - barn og ungdom.pdf


Velkommen!


mvh

Njård Fekting



God start på semesteret, men fortsatt noen ledige plasser på noen begynnerkurs!

Postet av Njård - Fekting den 1. Feb 2017

Kjære medlemmer,


Vi er godt i gang med semesteret og vi gleder oss over mange nye medlemmer. Her kommer til en liten status; til nye og etablerte fektere og foresatte.

Først en påminnelse om betalinger. Klubben har faste utgifter og vi er avhengig av å få inn treningsavgifter. Vi forventer derfor at alle som har prøvd fekting et par ganger og velger å fortsette betaler treningsavgift med å melde seg på kursene på våre hjemmesider ved å lage en ny bruker, velge kurs og betale over banksystemet. Den eneste måten å sikre seg plass på er å betale. Det er en selvfølge at de som trener fast også ordner treningsavgift. Rabatten for treningsavgift på 200 kr opphører fra og med 1. februar. Det er ikke mulig å delta på konkurranser uten å ha betalt treningsavgift fordi det krever forsikring som følger med medlemskapet i Njård fekting.

Så håper vi at alle interesserte har nå fått mulighet til å melde seg på kurs i Njård Fekting. Vi har gjort noen tilpasninger for å danne større og mer spennende grupper.
Situasjonen nå er at noen kurs er nå fulle, men det er fortsatt noen ledige plasser på følgende to nybegynner kurs. Det er ledige plasser på:

Nybegynnere tirsdager 6- 8 år, kl. 17-18
Nybegynnere torsdager 8-10 år, kl. 17-18

I tillegg er det noen få plasser på nybegynnere/videregående 12 – 15 år kl. 18.00 – 19.30.

Vi setter pris på om dere markedsfører dette videre til andre som kan tenke seg å begynne med fekting hos oss.


Følgende kurs er fulle; mandager Nybegynnere 10 – 12 år, kl. 17-18.30, Nybegynnere 8 – 10 år onsdager kl. 17.00 – 18.00, Avansert tirsdag og torsdag og Satsingsgrupper.

Vi har fortsatt plasser på Fri fekting mandager kl. 19.30 – 21.00, som er fekting for voksne, eller studenter eller veteraner.

Følg med videre på våre sider på nett og Facebook! Det mye spennende som skjer; blant annet deltagelse på det ”Åpne Østlandsmesterskapet” på Bygdøy 18-19. Februar. Snakk med trenere, meld dere på innen 8. Februar på våre hjemmesider under ”Medlemskap”.

Og ikke minst; så organiser Njård Fekting NM for barn og unge i Njårdhallen, 18-19. Mars 2017. Invitasjon og påmeldingsmulighet kommer straks! Det blir en stor festdag! Sett av dato nå!

Mvh
Njård Fekting