Stor pågang på fektekursene - Kom og prøv!

Postet av Njård - Fekting den 28. Aug 2017

Høstsemesteret for barnekursene starter 28. august! 

Mandag 28. august starter vi opp igjen fektekurs for barn for høstsemesteret. Det er veldig stor interesse fra mange, og vi oppfordrer alle til å være raske med påmelding. 

Se vedlagte oversikt over treningstider. Finn det som passer for deg og ditt barn! Ta gjerne med venner av dine barn for å prøve. Fortell om våre tilbudet og om fekting til bekjente, på skolen og på jobben. Vi har ledige plasser for nybegynnere, og starter faktisk 4 nybegynnerkurs for alle aldre! 

Se på våre hjemmesider for detaljer. 

http://fekting.njaard.no/p/271...

Det er stor pågang, så vær tidlig ute! Det er bare ved å melde barnet ditt på og betale at en er sikret plass.  For nye kan dere prøve en eller to ganger uten å binde dere for å se om dette er noe for ditt barn.  

Nye må også melde seg inn i klubben via våre hjemmesider. 

http://fekting.njaard.no/p/252...
Vi er stolte av at trening på kursene for nybegynnere koster fortsatt bare 2000 kr. Vi har holdt dette uendret i 7 år nå! 

Styret har også vedtatt at det gis en rabatt på 200 kr for dem som fornyer kursbetaling innen 11. september. For de som har fektet før vil treningsavgiften gå opp med 200 kr, til 2200 kr og til 3200 kr for elite og satsingsgruppe, hvis en betaler etter 11. september. Nybegynnere betaler 2000 kr uansett. 

Husk at vet du at du skal fekte, forventer vi egentlig umiddelbar betaling. Klubben har faste utgifter til trenere og lokaler! Takk for forståelsen 

Så ønsker vi alle velkommen til en ny sesong med masse hendelser! Følg med; første dato å holde av er;

Vinterstøtet, helgen 28-29 Oktober i Njårdhallen! 

som er Njård Fektings egen konkurranse i Njårdhallen.    


Velkommen til nye sesong! 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc