Ansatte

Fekting har to ansatte og flere hjelpetrenere.

Hovedtrener eller Maître d'Armes, som det heter i fekting, er Frederic Roqueta. Han ble hentet til Njård i 2015 for å utvikle Njård Fekting som Norges ledende fekteklubb. Han har mer enn 20 års erfaring fra fekting og har ledet Fribourg fekteklubb med gode resultater. Han har også ledet utviklingsprosjekt med det sveitsiske fekteforbundet hvor han har arbeidet med noen av verdens beste fektetrenere; først italienerne Angelo Mazzoni, Gianni Muzzio, og nå nylig, med den franske trener Hervé Faget. Disse trenerne har brakt frem noen av verdens beste fektere. Njård fektings styre er svært begeistret for han tiltredelse og tror det kan bety mye for bredde- og elitesatsing i Njård Fekting.

Fredrik Backer er vår fremste elitefekter, og har 15 års erfaring med fekting. Han er flere ganger norsk og nordisk mester, og har også oppnådd noen sterke internasjonale plasseringer. Han er Europamester for U23 klassen og har to bronse fra VM i fekting for junior. Fredrik har ansvar for kårdelektilbudet i Njård Fekting.

Andre fektetrenere er Adam Flåten og Otthar Andreas Krohn, som har fektet mange år og trener selv regelmessig med vår hovedtrener.Frederic Roqueta

Hovedtrener

mobiltelefon: 458 34 721

epost: frederic@njaard.no eller frederic.roqueta@gmail.com


Fredrik Backer

Fektetrener: Kårdelek og nybegynnere

Tlf: 455 16 394

Epost: fredrik@njaard.no

Adam Albrigtsen Flåten

Fektetrener

telefon: 414 46 069

Otthar Andreas Krohn

Fektetrener

Telefon: 404 77 985

Powered by: Bloc