OPPSTART AV HØSTENS FEKTEKURS - 23 AUGUST!

Postet av Njård - Fekting den 2. Aug 2021

Vi ønsker nye og gamle fektere velkommen til høstens fektekurs. Vi har i løpet av sommeren oppgradert gulvet og pistene i salen vår. Vi har også gleden av å ønske velkommen vår nye hovedtrener Anatoliy Herey som etterfølger Frederic Roqueta.

0 Kommentar

Tusen takk!

Postet av Njård - Fekting den 3. Jun 2021


Nå avslutter vi snart nok en krevende sesong. Covid – 19 har satt preg på vår hverdag på mange måter. Dere har merket reduserte treningsmuligheter, vi har merket at samtidig som vi ikke kan tilby dere det vi ønsker, har våre utgifter vært like høye som vanlig. Leie av fektesalen og lønn til trener utgjør desidert den største andelen av klubbens utgifter, og de har holdt seg konstant gjennom hele perioden. Samtidig har inntektene fra treningsavgifter har gått merkbart ned.

Vi vil veldig gjerne takke dere som til tross for å ikke fått det tilbudet dere ønsket og har betalt for, og likevel har valgt støtte klubben ved å betale treningsavgiften gjennom Covid-19. 

Dette betyr veldig mye for klubben, spesielt med tanke på å overleve som klubb. Uten inntekter ingen klubb. – Tusen takk.

 

Vi vil samtidig takk alle sammen for å delta i Njårds store dugnad. Alle lagene under Njård bidrar til dette. Vit at pengene dere bidrar med går direkte til å oppgradere gulvet i fektesalen. Selve dekket samt pistene skal byttes ut. Vi får et jevnere og mer skadeforebyggende gulv å trene på. Med et jevnt gulv håper vi også å kunne bruke det til andre aktiviteter.

På vegne av Njård fekting ønsker styret å si tusen takk til alle dere som stiller opp, og hjelper oss å fortette å tilby dere fekting, glede og samhold!

Vi håper at ved sesongstart, sesong 21/22 å igjen kunne tilby en full treningsplan til alle nivå.

Vi gleder oss å kunne ønske dere alle tilbake på salen!

 

Imellomtiden ønsker vi dere alle en god sommer!

 

Med vennlig hilsen

Stryet, Njård fekting


0 Kommentar

Sommerferiecamp 6-11!

Postet av Njård - Fekting den 2. Jun 2021

Da vil vi ønske velkommen til påmelding til sommerens fektekamp uke 25!
Fra mandag 21/6 til og med 24/6, 09.00 - 15.00 tilbyr vi fektere i alderen 6-11år muligheten til å fekte og ha deg gøy.
Programmet er ikke helt satt, men vi satser på varierte og morsomme dager.
Grunnet Covid-19 med dens begreniniger tilbyr vi dette GRATIS.
Nærmere program kommer til de påmeldte.
velkommen til oss!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline