GOD SOMMER TIL ALLE!

Postet av Njård - Fekting den 3. Jul 2020

Etter en uvanlig vår for oss alle med store begrensninger i muligheten til å fekte og en gradvis gjenåpning er det nå sommer for de fleste av oss. Vi ønsker alle velkommen tilbake til  kjente og hjertelig velkommen til dere nye. Vi starter opp igjen med trening i uke 34. Vi ser fram til høsten med trening, konkurranser, samlinger og sosiale begivenheter. Vi kan allerede nå friste med Høstferiecamp i uke 40 for alle uansett erfaring og ferdigheter.

Noe av det som er spennende er å delta i stevner. I løpet av neste sesong vil det avvikles konkurranser her i Norge på alle nivå. Norges fekteforbunds kalender finner du HER.

Vi gleder oss til å se dere!


0 Kommentar

Velkommen tilbake! - Da starter vi opp ordinær trening for barn og unge under 20 igjen!

Postet av Njård - Fekting den 29. Mai 2020

Tirsdag 2 juni vil treningene for barn og unge gjenopptas. Det vil i første omgang være en begrensning på 20 stk på trening etter førstemann til mølla prinsippet. Voksengruppen på mandager er dessverre ikke i gang ennå. Det vil være mulig for fektere over 20 å trene (satsing/elite), men ikke å frifekte.


0 Kommentar

Da er Njård Fekting så smått igang igjen!

Postet av Njård - Fekting den 11. Mai 2020

Da har de første små gruppene på fire fektere begynt trening igjen. Dessverre har vi ikke mulighet for å gi alle ett tilbud nå grunnet smittevernrestriksjoner. Vi følger imidlertid med på endringer i føringer og avventer tilpassede retningslinjer for fekting. Vi håper vi er i gang med ett tilbud for alle om ikke lenge.


0 Kommentar

Junior NM Avlyst - tiltak for å redusere fare for spredning av Covid-19 virus

Postet av Njård - Fekting den 11. Mar 2020

På grunn av koronaviruset utsettes JNM og landsstevnet som var planlagt gjennomført i Njårdhallen 21. og 22. mars. 


Spredning av Covid-19 / koronavirus har allerede en rekke alvorlige konsekvenser i samfunnet. Norges Fekteforbund har vært tydelige på at vi følger de rådene og retningslinjene som til enhver tid kommer fra helsemyndighetene. 


Dette gjelder også de nye retningslinjene og innstrammingene som kom nå har kommet. Folkehelseinstituttet gikk tirsdag ettermiddag ut med en anbefaling om å avlyse eller utsette alle arrangementer med 500 eller flere deltagere. For alle offentlige arrangementer med mer enn 100 deltagere anbefales risikovurdering før gjennomføring.


Utsettes på ubestemt tid

Selv om det planlagte NM-arrangementet og landsstevnet i fekting hos Njård 21. og 22. mars ikke overstiger det antallet deltakere som per i dag medfører automatisk avlysning, vurders allikevel risikoen for smitte i et tett innendørsarrangement, og kravene til en skjerpet beredskap og smitteverntiltak dithen at Njård og Norges Fekteforbund har valgt å utsette arrangementet inntil videre. Hvor lenge, avhenger av hvor lenge Koronaviruset vil utgjøre en helserisiko.


Vi beklager at det har blitt sånn, men hensynet til liv og helse må gå foran andre hensyn i denne situasjonen.


Følg rådene fra helsemyndighetene

For å begrense spredningen ber vi alle, både de ansvarlige i fekteklubbene og medlemmene om å holde seg orientert og følge rådene som gir av helsemyndighetene.
0 Kommentar

Medlajer i alle klasser til våre fektere under helgens Vårstøt.

Postet av Njård - Fekting den 3. Mar 2020

Det ble hele 11 medaljer til Njård under vårt eget Vårstøt i helgen. Våre fektere tok medaljer i alle klasser. Det var også stor stemning i U11 klassen som var klassen med flest deltagere i. Helse 31 gitter og jenter stilte. 

Vi gleder oss til neste år!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline