Valg av dugnad

Vi vil ha navnet på deres barn hvis det barnet som fekter

Her velger du om du vil være på denne dugnad eller kjøpe deg fri.

Dugnad - løypevakt under Holmenkollstafetten

ved Øyvind Heiervang - foreldregruppen


Kjære medlemmer,
Klubben er avhengig av et bidrag til en dugnad per familie per semester i tillegg til deres gode innsats med fektearrangementene. Styret har vedtatt å etablere to alternative dugnader som foresatte kan velge mellom, eller å kjøpe seg fri fra dugnad for 800 kr. Da får man også medlemskap i klubben for kalenderåret.

Per idag har klubben en klart definert dugnad som en ønsker så bred deltagelse på som mulig. Foreldregruppen arbeider med et alternativ, men det er ikke klarlagt ennå. Vi ber om at dere gir oss tilbakemelding nå på deres valg på kontaktskjemaet på denne siden.

I både 2016 og 2017 stilte klubbens medlemmer/ forelder opp til dugnad som løypevakter i Holmenkollstafetten, og dugnaden i 2018 vil finne sted:

Holmenkollstafetten - Lørdag 5. mai kl.11.00 - ca. kl. 18.00

Tilbakemeldingene fra de som var med var at dette var en hyggelig og fin opplevelse. Mange glade mennesker og fint arrangement. Vi ønsker å gjenta suksessen og håper at så mange som mulig stiller i år også. Man må være over 18 år for å være løypevakt. Dette er en viktig inntektskilde for klubben.

Klubben får kr. 875,- pr. løypevakt vi stiller, så her er det viktig at så mange som mulig bidrar. I fjor stilte over 30 foreldre og trenere opp som løypevakter i tiden fra kl. 11 til kl. 18.00. Det er en stor festdag i Oslo sentrum med mange ivrige løpere. Vår rolle blir å sørge for at det ikke oppstår kaos ved vekslingene. Styret mener dette er en attraktiv dugnad.


Vi håper at vi kan stille med et høyere antall i år. Det er en flott dugnadsånd i Njård Fekting og sammen kan vi få til mye.
Tjalve, som er arrangør for Holmenkollstafetten, spør oss om hvor mange vi kan stille i år. De ønsker en rask tilbakemelding og vi forsøker å innfri på dette.

Arrangementet regnes som vårens store eventyr og en flott opplevelse, samt at det er noe som kommer alle medlemmene i klubben til gode! Igjen takk til alle som er med å gjøre Njård Fekting til en flott klubb med gode forhold for medlemmene.

I 2018 bidro følgende foreldre til dugnaden! Stor og tusen takk til dem!

Carlos Da Cruz
Therese Selnes
Jannike Wie
Hege Lund
Sven Tharaldsen
Luuk Hazes
Svein Ole Haugen
Frank Jakob Eik
Otthar Andreas Nordvik Krohn
Harald Holter
Erik Storelv
Brita Lie
Laila Meland 
Tom Helge Vik
Cecilie Guttormsen
Bushra Hussain 


Med beste hilsen foreldregruppen
Ved Øyvind Heiervang.


Under kart over løype og vekslinger hvor vi skal stå.

Løypekart 2016.pdfLevert av IdrettenOnline