Nye fektekurs! Begynn med verdens raskeste sport! 

 - Treningsoppsett for Njård Fekting våren 2018

ved Styreleder Erik Rival Storelv

Njård Fekting tar imot nye fektere fra våren 2018. Vi starter 5 nybegynnerkurs i alle aldre, fra 6 -8 år til voksne nybegynnere. Se oversikt over treningsoppsett under. Alle kan komme og prøve et par ganger. Ta med venn eller søsken!

Njård Fekting har vedtatt følgende treningstider for våren 2018. 

  • Alle kan trene flere ganger i uken. Se detaljer under. 
  • Vi innfører søskenmoderasjon. Barn i samme familie får 500 kr i rabatt
  • Treningsavgiften går opp med 200 kr. Det er første gangen denne øker siden 2011, og begrunnes med flere treningsmuligheter og at vi tilbyr enda flere trenerressurser. 
Det er  ellers få endringer. Det er mulig å melde seg på kursene allerede nå her: Påmelding til kurs

Kursene i 2018  starter opp : Mandag 8. januar 2018! Men det er lurt å sikre seg plass tidlig
Den eneste måten å sikre seg plass på er å velge kurs og betale.  Se treningsoppsettet og veiledning under. Nytt av i år er at det er flere treningsmuligheter for alle. Nybegynnere kan trene både mandag, tirsdag og torsdag, og videregående (også de som går onsdager kl. 17- 18) kan trene hver dag mellom kl. 18.00 - 19.30 . 
Klubben tilbyr fortsatt de meget dyktige fektetrenerne som før, men vi kommer til å knytte til oss en fektetrener til. 

Vi har tilstrebet minst mulig forandring. Men mange fektere har i de yngste klassene har hatt stor fremgang og vi tilbyr nå utvikling med mer avansert og spennende fektetrening. Prat med trenere hvis uklart: 

1) Vi opprettholder 5 kurs for nybegynnere. Det er muligheter for alle aldersklasser, også nybegynner voksne.


Hovedpunktene i klubbens treningsoppsett er: 

Nybegynnere som vil fortsette på nybegynnerkurs kan gjøre det! Men vi åpner opp for helt nye barn nå.

  • Barn fra 8 -12 år; mange som har gått på kårdelek eller er helt nybegynnere, har tilbud TIRSDAGER eller TORSDAGER KL.17:00 – 18:00.
  • Yngre barn kan også prøve. 
  • Barn fra 10 – 14 år har tilbud MANDAGER KL. 17.00 – 18.00 
  • Ungdom som er nybegynnere ; 15 år pluss, har tilbud ONSDAGER 18.00 – 19.30
  • Voksne og studenter, fri fekting, enten de er nybegynnere eller ikke har tilbud MANDAGER KL. 19.30 – 21.00 og FREDAGER KL. 17 - 19:30 tidsrommet, men da uten trener. 

Alle kan fortsette på sine kurs så lenge det er ledige plasser. Det er stor pågang, så det er bare å melde seg på allerede nå. Det er bare ved å booke og betale at en sikret plass. Det er 18 plasser på hvert kurs. Hvis det mot formodning ikke skulle være minst 10 deltagere på et kurs forbeholder klubben seg retten til invitere påmeldte til et annet kurs.


Nybegynnere som har fektet et halvt år kan velge selv om de ønsker å fortsette på samme kurs et halvt år til. Vi satser på utvikling likevel. 


2) Opprykk til videregående for nybegynnere som ønsker det! Tren nesten hver dag! 

De mest motiverte kan også velge å flytte over på videregåendekurs; enten onsdager kk. 17 - 18, eller mandag til torsdag fra kl. 18.00 til 19:30. De kan velge å trene flere ganger i uken, hvis det passer. 

3) Avansert fekterne inviteres til satsingsgruppen

Fektere som har trent to ganger i uken tirsdag og torsdag 18.00 – 19:30 har utviklet seg på en imponerende måte. Mange av dem har deltatt i konkurranser. De som vil i denne gruppen inviteres til å trene i satsingsgruppen slik at de kan få god videre fremgang, trene med de beste og få støtte på alle måter for å satse. De som trives i Avansert gruppe kan fortsette tirsdag og torsdag 18.00 – 19.30, sammen med dem som rykker opp fra nybegynnernivå. Satsingsgruppen kan også trene fredag!

4) Alle medlemmer tilbys mulighet for å få individuelle leksjoner; selv nybegynnere og videregående

Individuelle leksjoner gir stor fremgang for fekterne. Det er imidlertid kostnadskrevende for klubben. Det er derfor en ekstra treningsavgift. Alle som betaler for elite, satsingsgruppe har tilbud om leksjoner i kurset inkludert. De betaler også 1000 kr mer enn for standard.

Nytt av i år er at vi tilbyr alle medlemmene å få mulighet til å få individuelle leksjoner regelmessig med fektetrenere hvis en velger ”Oppgradering individuelle leksjoner 1000 kr” som en tilleggsopsjon. Så nybegynnere, videregående, studenter og frie fektere kan alle benytte seg av denne muligheten. Leksjonene bestilles på våre hjemmesider. Leksjonene gis av våre fektetrenere og bestilles via våre hjemmesider under sportslig - "bestille leksjon". Se lenken her:  Bestille leksjon

Ta med venner av dine barn og la dem også prøve den første tiden. Njård låner ut utstyr første året, slik at det ikke koster noe ekstra. Det er inkludert i treningsavgiften.

Det blir viktig at alle som trener er på salen minst 10 minutter før oppstart, slik at trening starter umiddelbart.

Hvordan sikre seg plass!

Følg instruks på nettet med betaling over banksystemet!

Levert av IdrettenOnline