Spennende muligheter for fekting - Treningsoppsett høsten 2017

ved Styreleder Erik Rival Storelv
Njård Fekting har nå lagt ut treningstider høsten 2017 for alle fektekurs og aktiviteter. Det er mulig å melde seg på kursene allerede nå her: Påmelding til kurs


Kursene starter opp : Mandag 28. august 2017! Men det er lurt å sikre seg plass tidlig
Den eneste måten å sikre seg plass på er å velge kurs og betale. Hovedpunktene for treningsopplegget høsten 2017 er følgende.


Treningsoppsett høsten 2017 Klubben tilbyr fortsatt de samme meget dyktige fektetrenerne som før. Men hovedtrener vi ta ansvar for alle videregående kurs.


Vi har tilstrebet minst mulig forandring. Men mange fektere har i de yngste klassene har hatt stor fremgang og vi tilbyr nå utvikling med mer avansert og spennende fektetrening. Prat med trenere hvis uklart:

1) De som har fektet på nybegynnerkurs kan nå få opprykk til videregående.

Gruppene for 10 – 12 år på mandag 17-18.30 og onsdag 17-18 kan nå melde seg på videregående 10 – 14 år mandag kl. 18.00 – 19.30 eller tirsdag /torsdag 18.00 – 19:30.

Det er mulig å trene flere ganger i uken nå, og trener blir Njård Fektings hovedtrener Frederic Roqueta!

Gruppen som har trent onsdager 8 – 10 år med Fredrik Backer fortsetter på samme tid, men blir nå en videregående gruppe 8 – 12 år.

2) Avansert fekterne inviteres til satsingsgruppen

Fektere som har trent to ganger i uken tirsdag og torsdag 18.00 – 19:30 har utviklet seg på en imponerende måte. Mange av dem har deltatt i konkurranser. De som vil i denne gruppen inviteres til å trene i satsingsgruppen slik at de kan få god videre fremgang, trene med de beste og få støtte på alle måter for å satse. De som trives i Avansert gruppe kan fortsette tirsdag og torsdag 18.00 – 19.30, sammen med dem som rykker opp fra nybegynnernivå. Satsingsgruppen kan også trene fredag!

3) Alle medlemmer tilbys mulighet for å få individuelle leksjoner; selv nybegynnere og videregående


Individuelle leksjoner gir stor fremgang for fekterne. Det er imidlertid kostnadskrevende for klubben. Det er derfor en ekstra treningsavgift. Alle som betaler for elite, satsingsgruppe har tilbud om leksjoner i kurset inkludert. De betaler også 1000 kr mer enn for standard.

Nytt av i år er at vi tilbyr alle medlemmene å få mulighet til å få individuelle leksjoner regelmessig med fektetrenere hvis en velger ”Oppgradering individuelle leksjoner 1000 kr” som en tilleggsopsjon. Så nybegynnere, videregående, studenter og frie fektere kan alle benytte seg av denne muligheten. Leksjonene bestilles på våre hjemmesider. Leksjonene gis av hovedtrener Frederic Roqueta og fektetrener Fredrik Backer; og bestilles via våre hjemmesider under ”Sportslig – Bestille leksjon”.

4) Vi starter 4 nybegynnerkurs også

Nybegynnere som vil fortsette på nybegynnerkurs kan gjøre det! Men vi åpner opp for helt nye barn nå.

  • Barn fra 6 – 8 år; mange som har gått på kårdelek, har tilbud på vår FEKTESKOLE TIRSDAGER KL.17:00 – 18:00.
  • Barn fra 8 – 10 år har tilbud TORSDAGER KL. 17.00 – 18.00
  • Barn fra 10 – 14 år har tilbud MANDAGER KL. 17.00 – 18.00
  • Ungdom som er nybegynnere ; 15 år pluss, har tilbud ONSDAGER 18.00 – 19.30
  • Voksne og studenter, fri fekting, enten de er nybegynnere eller ikke har tilbud MANDAGER KL. 19.30 – 21.00

Alle kan fortsette på sine kurs så lenge det er ledige plasser. Det er stor pågang, så det er bare å melde seg på allerede nå. Det er bare ved å booke og betale at en sikret plass. Det er 18 plasser på hvert kurs. Hvis det mot formodning ikke skulle være minst 10 deltagere på et kurs forbeholder klubben seg retten til invitere påmeldte til et annet kurs.


Ta med venner av dine barn og la dem også prøve den første tiden. Njård låner ut utstyr første året, slik at det ikke koster noe ekstra. Det er inkludert i treningsavgiften.


Det blir viktig at alle som trener er på salen minst 10 minutter før oppstart, slik at trening starter umiddelbart.

Hvordan sikre seg plass!

Følg instruks på nettet med betaling over banksystemet!

Levert av IdrettenOnline