Det fine med å være medlem


Begynne med fekting – kom til Njård fekting

Njård fekting, Norges ledende fekteklubb har ledige plasser for nybegynnere og erfarne, for gutter og jenter. Vi starter nye kurs for nybegynnere i alle aldre, og for gutter og jenter hvert semester, som oftest uken etter skolestart. Vi tilbyr også fra høsten 2018 fekting i Asker, Bærum og på Berg skole i Oslo Nord. 

Hvordan begynne?
Nybegynnere kan bare møte opp i Njårdhallen i kjelleren for å prøve fekting ved oppstart av nybegynnerkursene. Vi låner ut nødvendig utstyr det første året. Etterhvert forventes at utøvere kjøper eget utstyr som kan bestilles via Njårds butikk. Vi lar alle prøve noen treninger før vi forventer bindende påmelding.

Fekting er ingen kostbar idrett. Man betaler treningsavgift per semester og medlemskap i Sportsklubben Njård for ett år. Lag en bruker på våre hjemmesider, kryss av for fekting, og gi oss fyldig informasjon om dere, deres barn og gjerne begge foreldre. Velg så kurs og betal via bankaxxept.


Hva tilbyr vi i Njård fekting
Njård fekting er en av Norges ledende fekteklubber. Vi tilbyr alle fektere, gutter som jenter mulighet til å drive en morsom idrett i et åpent og vennskapelig miljø. Klubben satser på både breddeidrett og toppidrett.

Selv om fekting fordrer og utvikler disiplin så legger klubben legger stor vekt på å utvikle vennskap og trivsel. Vi arrangerer stevner, fester og sommerleirer for klubbens fektere. Vi satser på god kommunikasjon med utøvere og foresatte.

De som vil satse mye blir også tatt hånd om. Vi tilbyr stipend, organiserer deltagelse i norske og internasjonale konkurranser, leirer og individuell oppfølging med leksjoner.

Njård fekting holder til sentralt på Oslo Vest i kjelleren i Njårdhallen (Makrellbekken T-bane stasjon). Men vi har fektere fra Bærum og fra hele Oslo også. Alle er velkommen til Njård fekting.

Følg med på våre hjemmesider, og våre Facebooksider for siste oppdatert informasjon:

Levert av IdrettenOnline