NÅ KAN DU BESTILLE FRA NJÅRD FEKTINGS EGEN KLUBBKOLLEKSON FOR KLÆR HER!


Njård Fektings sponsor for treningsklær er NIKE!

Som en del av vår profilering som en ledende klubb har styret bestemt å etablere en ny kleskolleksjon for våre utøvere. Vi har valgt ut en serie artikler som fyller de fleste behov som sees på høyre side, som vi har kalt Njård Fektings kleskolleksjon. Formålet er å profilere samhold, profesjonalitet og sponsor i alle konkurranser der våre fektere deltar. Se forøvrig bilder av elite og satsingsgruppen med denne kleskolleksjonen.

Styret har også valgt å la hver enkelt medlem bestille selv NIKE artikler direkte fra vår samarbeidspartner Torshov Sport. Det kan gjøre ved å dra til Torshov Sport selv og prøve størrelser og få hjelp i butikk. Men da må DERE SI FRA AT DERE ER FRA NJÅRD FEKTING, både for å få rabatter som vi har avtalt. Dere kan også bestille direkte på lenken under! Er det noe dere er usikre på kan dere alltids ringe og spørre Torshov sport; (se under for telefon). Individuell bestilling kan gjøres ved å trykke lenken under:

Individuell bestilling hos Thorshov Sport av artikler fra Njårds klubbkolleksjon

Klubben har fremforhandlet meget god pris på vegne av medlemmene. Dette fremkommer på høyre side. I tillegg kommer en liten kostnad for klubb- og sponsorlogo i henhold til informasjon fra Torshov Sport som vist under. De som ønsker å prøve først kan stikke innom Torshov sport og be om å få prøve tilsvarende klær i deres butikk. Adresse og telefonnummer finner dere under. Det vil bli organisert fellesbestillinger.

Klubben forventer at hver fekter bestiller minst en jakke eller hettegenser for å profilere klubben i forbindelse med konkurranser. Det er også greit å kjøpe en langbukse, slik at en har en hel dress. Andre ting er det mer opp til hver enkelt.Under følger Njård Fektings kleskolleksjon; som fyller mange behov.

Prisene under er VED FELLESBESTILLINGER og er svært gunstige og representerer en rabatt på opptil 25% fra veiledende pris. Prisene gjelder hver artikkel uten logoer. Det tilkommer et moderat tillegg for logoene som fremkommer nederst på venstre side.


Fektere som deltar i konkurranser for Njård fekting bør ha en overdel, en av disse! Klubben anbefaler CLUB TRAINER JACKET, altså den til høyre. Et alternativt er også en hettegenser (nederst til venstre på siden).

Levert av IdrettenOnline