Status etter NM: Njård er Norges beste Fekteklubb!

Postet av Njård den 7. Mai 2024

I helgen gikk norgesmesterskapet for senior og veteranklasser av stabelen, og for en helg det ble for Njård Fekting!

Njård i briljerte både i topp og bredde. Vi var sterkt representert med hele 5 lag i herrekonkurransen, og 2 lag i kvinnekonkurransen. Helgens resultater er et bevis på at SAMMEN BLI VI BEST! 

(artikkelen fortsetter under bildet)


Slik ser medaljestatistikken ut etter alle øvelser!


GULLSØLVBRONSETOTAL
Njård Fekting53210
Bygdø FK2259
Bekkestua Fekting1124
Bergens FK
235
Oslo FK

44
Stavanger FK

11

I lagkonkurransen tok Njård gullet i kvinneklassen, og både gull og sølv herreklassen! 

Førstelaget til njårdherrene tok seg oppskriftsmessig til finalen. Der møter vi vanligvis Bygdø FK med blant annet sin OL-sølvmedaljør Bartosz Piasecki. Slik ble det ikke i år da vårt sterke andrelag slo ut Bygdøs førstelag i semifinalen! Dette resultatet viser hvilken bredde vi har i klubben, og at Njård over flere generasjoner har skapt mange gode fektere.

I dameklassen tok laget bestående av Pia Albertson, Elsa Hellebø, og Yulia Fatula en kanonsterk seier over et godt lag fra Bergens FK. En fantastisk prestasjon fra de unge juniorene Elsa og Yulia, i tillegg til vår nybakte norgesmester Pia Albertson. Det er veldig gøy å se at vi står på toppen selv om vi bytter ut to tredjedeler av vinnerlaget fra ifjor!

Pia Albertson vant kongepokalen!

Vår verdensmester ble i år igjen norgesmester!  Gratulerer med et kjemperesultat Pia. Det er virkelig fortjent! Pia er en kjemperessurs for klubben, og vi er veldig takknemlig for matchingen du gir vår yngre fektere på trening!

To 17-åringer i senior NM finalen!  Pluss flere gode resultater fra unge njårdfektere!

17 år gamle Martin Aleksander Vik, og Yulia Fatula tok seg i dag helt til finalen i norgesmesterskapet i seniorklassen! Martin og Yulia fekter til vanlig i U17-klassen og steget opp til seniorklassen er stort. Dette er virkelig fantastiske resultater fo talentfulle fektere. Vi gleder oss til følge fortsettelsen. Njård fektings klubblegende Fredrik Backer tok også en veldig fin bronsemedalje!

Flere unge njårdfektere viste også gode resultater. NMs yngste deltaker Abel Dahle (født 2009) kom på en imponerende 12 plass. U17 fekteren Felix Assum tok også en svært solid 15 plass.

Konger av veteranklassen!

Patrick Merky vant veteranklasse 40+ på knusende vis! Patrick er en av klubbens ildsjeler og beste fektere, en stor forhåndsfavoritt i 40+ klassen, og innfridde til de grader. Njårds eldste medlem Tore Skår tok også en kjempefin 3.plass i klassen 70+!

 

Akos Buzinkay vant også veternklassen 50+ på mesterlig vis! Akos er mangeårig medlem av Njård Fekting, og helgens resultat er spesielt imponerende etter skadeplager de siste årene.

Ikke bare i Norge vi presterer!

Selv om det meste av fokus var rettet mot senior NM denne helgen leverte også en njårdfekter strålende resultater utenlands. India Aarseth kom helt til finalen i Malmö open! Gratulerer så mye!


Til slutt en stor takk til Anatoliy, og alle dere som gjør Njård Fekting til klubben den er!

Helgens resultater viser hvilken fantastisk læremester vår hovedtrener Antoliy er! Vi er utrolig glad for å ha en så dyktig og trivelig trener som Anatoliy med på laget.

Vi må også rette en stor takk til alle klubbens ildsjeler som gjør bakgrunnsarbeidet, og sørger for at Njård fekting styrer i riktig retning. Spesielt takk til Christian Dahle som denne helgen stilte som Njårds eneste dommer !




For en helg!

Postet av Njård den 7. Mai 2024

I norgesmesterskapet tok vi gull i lagkonkurransen for seniorer , samt gull og medaljer individuelt! Stor takk til vår hovedtrener Anatoliy, og  til alle klubbens medlemmer som bidrar til å skape godt miljø.

Resultater her:  https://www.fencingworldwide.com/en/28120-2023/tournament/



Informasjon angående tennisbanene i Jensmessveien

Postet av Njård den 30. Apr 2024

Vi har hatt en utfordring med at valsemaskinen er i stykker grunnet alder og manglende service gjennom flere år. Valsemaskinen ble i forrige uke sendt til reparasjon. Vi får den tilbake fredag 3. mai eller mandag 5. mai. Vi kunne ha leid en valsemaskin, men det kostet ca 15.000 ( det samme som reparasjonen)

I tillegg har diskusjonene om bane hva vi skulle gjøre med bane 4. og 5. pågått en stund. Dette har tatt tid og forsinket prosessen med å klargjøre banene noe. Vi håper nå at det som blir gjort med bane 4. og 5. gjør at de blir gode å spille på.

 

Vi er enige om følgende tidslinje for å få banene så optimale som mulig;

  • Amfi og bane 1 ca 9. mai
  • Bobla tas ned tirsdag 7. mai
  • Bane 4. og 5. er klare ca 15 mai




Njård 100 år!

Postet av Njård den 17. Apr 2024

Søndag 21. april fyller Sportsklubben Njård 100 år.

Gratulerer til alle medlemmer.

Feiringen tar vi 24. august. Mer informasjon om arrangementet den 24. august kommer senere, men sett av datoen allerede nå 😊


 

 



Saksliste til årsmøtet i Njård 18.mars 2024

Postet av Njård den 11. Mar 2024

Det innkalles til årsmøte i Njård 18.03.2024 kl 1800.

Sted: UBC Ullevål stadion – møterom 5

Saksliste:

1. Velkommen og oppstart

2. Godkjenne de stemmeberettigede

3. Valg av dirigent

4. Valg av protokollfører

5. Valg av to medlemmer til å underskrive protokollen

6. Godkjenne forretningsorden Forretningsorden årsmøtet i Njård 18 mars.pdf

7. Godkjenne innkallingen Innkalling til årsmøtet i Njård.pdf

8. Godkjenne saksliste Saksliste årsmøtet i Njård 18.mars 2024.pdf

9. Behandle Njårds årsberetning inklusive gruppemeldingene Årsmelding Håndball,langrenn,rg,tennis,turn.pdfÅrsmelding Njård Fekting 2023 .pdf Årsmelding 2023 Hovedlaget.pdf Årsmelding 2023 - Njård Alpint_v.pdf

10. Behandle regnskap, kontrollutvalgets beretning og revisors beretning Årsregnskap 2023 signert.pdf Uavhengig_revisors_beretning_-_Njård_2023.pdf

11. Behandle forslag og saker Innkomne saker med styrets innstilling til årsmøtet i Njård 18 mars 2024.pdf

12. Fastsette medlemskontingent Medlemskontingent forslag til årsmøtet 2024.pdf

13. Budsjett for 2024 Njård-Budsjett 2024.pdf

14. Behandle idrettslagets organisasjonsplan Organisasjonsplan Njård 2024.pptx

15. Valg

16. Avslutning