Fekting for nybegynnere 9 -12 år

Velkommen til nybegynnerkurs for barn fra 9 til 12år!

La barnet ditt oppdage fekting!

En spennende kampsport som utvikler kropp og sinn. Vårt nybegynnerkurs lærer fekting gjennom lek, og moro. Barnet for låne alt av utstyr, og lærer å fekte med ordentlig utstyr i norges mest moderne fektesal. Erfarne instruktører sikrer et trygt miljø hvor det tilrettelegges for utvikling, og sosialt samhold. Kurset gir etterhvert muligheter til å delta på konkurranser, og treningssamlinger. 

TreningsplanNårHvor
TrenerPåmelding
Tirsdag17.00 - 18.00Njårdhallen1490. pr. semesterMie SelingerMeld på her
Torsdag17.00 - 18.00Njårdhallen1490. pr. semesterMie SelingerMeld på her


Nye fektere melder seg på med linken over,  fektere som har fektet kurs hos oss vil motta betaltingsanmodning gjennom Spond i forbindelse med oppstart neste semester. 


Pris

Prisen for nybegynner er 1490 kr. per semester for en trening i uken + medlemskontingent til Hovedlaget på 400 kr. i året. Timeplanen følger skolen i forhold til ferier og fridager. Vi tilbyr to gratis prøvetimer. Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet. Etter dette blir det trukket en avgift for antall treninger man har deltatt på pluss et administrasjonsgebyr. Etter to måneder vil det ikke bli refundert treningsavgift.

Oppmøte 

Fektesalen ligger i Njårdhallen. Følg skiltene ned i kjelleren. Barna skal gå den dagen de er meldt på. 

Viktige datoer

Oppstart vår 2024: uke 2 (tirsdag 9. januar)