Om Ungdomsfekting 13 - 18 år

Vår ungdomsgruppe går fra 13 år til 18 år. Kurset går to ganger i uken. På onsdag er fokus på treningen teknikk, benarbeid, styrke og taktisk fekting. For de som ønsker å trene ekstra er det mulighet for frifekting og leksjoner (individuell teknikk trening med trener) på fredag.

Vi er opptatt av å skape ett inkluderende og godt treningsmiljø. Vi mener at ett sterkt samhold gjør at utøvere holder på lenger. Fekting skal være et sosialt møtested for ungdom. Sammen blir vi best!

Vi ønsker å tilby trening til alle ferdighetsnivåer. Noen ønsker å trene bare for gøy uten å konkurrere. Gruppen har vi kalt Aktiv Ungdom.

Ungdomsfektere som ønsker å satse og har ambisjoner starter også på gruppen Aktiv Ungdom, men vil kunne flyttes opp til Satsningsgruppen etter samråd med trener. På satsningsgruppen blir det ett forpliktende treningsprogram med leksjoner, konkurranser og egen fysisk trening.

Satsningsgruppen er nest høyeste trinn i Njård Fektings utviklingsstige.
Njårdhallen: Onsdag kl 18:00 - 19:30


/var/folders/n2/zjncrw1x5hd49z2wh2bsbkbm0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/fekteskolen---utviklingspyramide.jpg?width=952&height=0&scale=&mode=crop&slimmage=true&quality=90&dpi=72