Fekting på akitivtetskolen

Det er viktig å vise bredden i aktiviteter som barn og unge kan få glede av. Fekting er en unik mulighet til å prøve noe helt nytt.

Njård fekting tilbyr prøvedag og/eller fektekurs på skoler i Vestre Aker, Ullern, Frogner og Nordre Aker.

Prøvedag 

Våre prøvedager er populære. En prøvedag gir en smakebit på idretten på en leken måte. Prøvedagen finner sted i en gymsal, tomt klasserom eller andre egnede lokaler. Èn og èn gruppe på ca 15 elever prøver av gangen. En av våre trenere gir en rask introduksjon, og barna får prøve å fekte 1v1 mot hverandre. Prøvetimen avsluttes med alle mot treneren! En prøvetime varer ca. 25 min per gruppe. Tilbudet er gratis. Prøvedagen kan brukes til å reklamere for fektekurs i AKS-tiden.

Interessert? Send mail til fekting@njaard.no

Fektekurs 

Vi tilbyr introkurs i fekting for AKS-elever fra 1.-4. klasse. Grupper på opptil 15 elever blir hentet med maxi-taxi eller T-bane avhenig av skolens plassering. Kurset er en gang i uka, og går i utgangspunktet over hele semesteret, men vi kan også tilby kortere kurs på f.eks. 6 uker.

Vi tilpasser gjerne formen på kurset etter aktivitetskolens behov. Vi bruker utstyr tilpasset aldersgruppen. Vi stiller med dyktige trenere som er vant til å jobbe med alle aldersgrupper. Kurset inneholder mye lek, og legger vekt på at elevene skal ha det gøy og oppleve mestring. Kurset avrundes med en avlsutning hvor barna får prøve å fekte med ekte fekteutstyr.

Vi tar en grunnpris på 1600kr per elev + transport(ca. +1000 for taxi, og 250 for T-bane) for et semesterlangt kurs. 

Ïnteressert? Send mail til fekting@njaard.no