Fekting for voksne

Man kan når som helst i livet starte med fekting, også i voksen alder. Det kreves ingen forkunnskaper, motivasjon er en god start. Voksenkurs er for de over 18 år.

Fekting kan være ett godt alternativ til treningsstudio. Med fekting styrker du både kropp og sinn.  

Målet med kurset er innføring i grunnleggende fektekunnskap, teknikk, benarbeid og taktisk fekting. Det skal være plass til alle, og vi legger stor vekt på trivsel og godt miljø! Kurset går to ganger i uken. Har du fektet tidligere, ta kontakt med oss på fekting@njaard.no for å finne riktig kurs!

Etter endt kurs kan de som har ambisjoner og ønsker å konkurrere gå videre på Njård Fektings utviklingspyramide. Man kan ikke melde seg på satsnings- eller elitegruppen, det blir etter samråd med trener. 

For godt voksne fektere vil det være mulighet for å delta på konkurranser for veteranfektere både innlands og utenlands. EM og VM. Det er delt inn i flere alderskategorier, 40+, 50+, 60+ og 70+. 

TRYKK HER FOR PÅMELDING


TreningsplanNårHvorTrenerePåmelding
Tirsdag18.00 - 19.30NjårdhallenBenjamin Dahlbo
Meld deg på her.
Fredag18.30 -19.30NjårdhallenBenjamin Dahlbo

Fektere som har fektet kurs hos oss vil motta påmeldingslink via Spond før oppstart neste semester.


Pris

Prisen er 3900 kr. per semester + medlemskontingent til Hovedlaget på 650 kr. i året. Timeplanen følger skolen i forhold til ferier og fridager. Vi tilbyr to gratis prøvetimer. Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet minus et administasjonsgebyr. Etter dette blir det trukket en avgift for antall treninger man har deltatt på pluss et administrasjonsgebyr. Etter to måneder vil det ikke bli refundert treningsavgift.

Oppmøte 

Fektesalen ligger i Njårdhallen. Følg skiltene ned i kjelleren. 

Viktige datoer

Oppstart høst 2024: Tirsdag 20. august. Vi følger osloskolen i forhold til ferier og fridager.


Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Send gjerne en mail til fekting@njaard.no