Fektelek 6-8 år

Velkommen til fektelek - Et introkurs i fekting for barn fra 6-8 år

Er barnet ditt nysgjerrig på fekting? Ønsker du at de skal utforske en spennende og historisk sport, samtidig som de har det gøy?

Da er fektelek det perfekte introkurset for dem!

Fekting er en sport som lærer barn verdifulle ferdigheten som koordinasjon, balanse og konsentrasjonsevne. På fektelek-kurset vil vi gi barna en trygg og morsom introduksjon til fektingens verden, spesielt tilrettelagt for de yngste deltakerne.

Fekting passer like godt for alle kjønn! Siden fysisk kraft ikke er avgjørende i fekting så trener alle kjønn med hverandre helt opp til elitenivå.

Kurset går hver mandag kl. 17-18, og onsdag fra kl. 17-18 fra og med 21. august. 

TRYKK HER FOR PÅMELDING!


Hva kan dere forvente på Fektelek-kurset? 

Vi fokuserer på lekbasert læring, hvor barna får utforske fektingens grunnleggende bevegelser gjennom varierte og engasjerende aktiviteter. Vårt erfarne instruktørteam er dedikert til å skape en positiv og støttende miljø hvor deltakerne kan vokse og bygge selvtillit.

Fektelek er ikke bare en sportslig aktivitet, men også en sosial opplevelse. Barna vil få muligheten til å danne nye vennskap og samarbeide i morsomme fekteøvelser og spill. Kurset brukerplastutstyr spesielt tilpasset for de minste, og avsluttes med en juleavslutning hvor barna får prøve å fekte med ekte fekteutstyr. 


Pris

Prisen for fektelek er 1490 kr. per semester for en trening i uka, og  + medlemskap til hovedlaget Njård på 400 kr. i året. Timeplanen følger skolen i forhold til ferier og fridager. Vi tilbyr to gratis prøvetimer. Etter dette blir det trukket en avgift for antall treninger man har deltatt på pluss et administrasjonsgebyr. Etter to måneder vil det ikke bli refundert treningsavgift. 

Fektere som har fektet kurs hos oss vil motta betaltingsanmodning gjennom Spond i forbindelse med oppstart neste semester. 


Oppmøte 

Fektesalen ligger i Njårdhallen. Følg skiltene ned i kjelleren. Barna skal gå den dagen de er meldt på. 


Viktige datoer

Oppstart vår 2024: Uke 2 (8.januar)


Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss via njaard@fekting.no


TreningsplanNårHvorPris
TrenerPåmelding
Mandag17:00 - 18:00Njårdhallen1490,- pr. semesterFilip ZeljkovicMeld på her
Onsdag17.00 - 18.00Njårdhallen1490,- pr. semesterFilip ZeljkovicMeld på her


Fektere som har fektet kurs hos oss vil motta betaltingsanmodning gjennom Spond i forbindelse med oppstart neste semester.