Fektelek

Fektelek - Et introkurs i fekting for barn fra 6-8 år

Er barnet ditt nysgjerrig på fekting? Ønsker du at de skal utforske en spennende og historisk sport, samtidig som de har det gøy?

Da er fektelek det perfekte introkurset for dem!

Fekting er en sport som lærer barn verdifulle ferdigheter som koordinasjon, balanse og konsentrasjonsevne. På fektelek-kurset vil vi gi barna en trygg og morsom introduksjon til fektingens verden. Å begynne på fektelek kan gjøre at man tidligere kan starte på nybegynnerkurs med skikkelig utstyr.

Fekting passer like godt for alle kjønn! Siden fysisk kraft ikke er avgjørende i fekting så trener alle kjønn med hverandre helt opp til elitenivå.

Kurset går hver mandag kl. 17-18, og onsdag fra kl. 17-18 fra og med 19. august. 

TRYKK HER FOR PÅMELDING!

Pris

Prisen for fektelek er 1490 kr. per semester for en trening i uka, og 1990,- for to treninger i uka  + medlemskap til hovedlaget Njård på 400 kr. i året. Vi tilbyr to gratis prøvetimer. Etter dette blir det trukket en avgift for antall treninger man har deltatt på pluss et administrasjonsgebyr. Etter to måneder vil det ikke bli refundert treningsavgift. 

Fektere som har fektet kurs hos oss vil motta betaltingsanmodning gjennom Spond i forbindelse med oppstart neste semester. 


Oppmøte 

Fektesalen ligger i Njårdhallen. Følg skiltene ned i kjelleren.


Viktige datoer

Oppstart høst 2024: Uke 34 (19. august). Timeplanen følger skolen i forhold til ferier og fridager. 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss via njaard@fekting.no


Ukedag
Tidspunkt
HvorPris
TrenerPåmelding
Mandag17:00 - 18:00Njårdhallen1490,- pr. semesterFilip ZeljkovicMeld på her
Onsdag17.00 - 18.00Njårdhallen1490,- pr. semesterFilip ZeljkovicMeld på her


Fektere som har fektet kurs hos oss vil motta betaltingsanmodning gjennom Spond i forbindelse med oppstart neste semester.