Ansatte

Njård Fekting har landets største trenerstab med nærmere tre årsverk, to fulltidsansatte og flere fektetrenere på deltid.

Hovedtrener eller Maître d'Armes, som det heter i fekting, er Frederic Roqueta. Han ble hentet til Njård i 2015 for å utvikle Njård Fekting som Norges ledende fekteklubb. Han har mer enn 20 års erfaring fra fekting og har ledet Fribourg fekteklubb med gode resultater. Han har også ledet utviklingsprosjekt med det sveitsiske fekteforbundet hvor han har arbeidet med noen av verdens beste fektetrenere; først italienerne Angelo Mazzoni, Gianni Muzzio, og nå nylig, med den franske trener Hervé Faget. Disse trenerne har brakt frem noen av verdens beste fektere. Njård fektings styre er svært begeistret for han tiltredelse og tror det kan bety mye for bredde- og elitesatsing i Njård Fekting.

Fredrik Backer var lenge en av våre fremste elitefekter, og har 15 års erfaring med fekting. Han er flere ganger norsk og nordisk mester, og har også oppnådd noen sterke internasjonale plasseringer. Han er Europamester for U23 klassen og har to bronse fra VM i fekting for junior. Fredrik har ansvar for kårdelektilbudet i Njård Fekting. 

Andre fektetrenere er Adam Flåten, Otthar Andreas Krohn, Bo Dahle som alle har fektet mange år og trener selv regelmessig med vår hovedtrener.


Frederic Roqueta

Hovedtrener

mobiltelefon: 458 34 721

epost: frederic@njaard.no eller frederic.roqueta@gmail.com

Fredrik Backer

Fektetrener:

Tlf: 455 16 394

Epost: fredrik@njaard.no

Adam Albrigtsen Flåten

Fektetrener

telefon: 414 46 069

Epost: adam-a-f@gmail.com

Otthar Andreas Krohn

Fektetrener

Telefon: 404 77 985

Epost: otthar.k@gmail.com

Bo Dahle

Assisterende Fektetrener


Levert av IdrettenOnline