NA

Tilbudet for voksne er enten Fri Fekting eller opptak i Elite. Studenter får spesialpris 

Fri Fekting er for voksne nybegynnere, studenter, veteraner og et tilbud for dem som ønsker å ha fekting som hobby, og trene uten spesielt tanke på konkurranser. Men det er også rom for dem som satser. Kurset/ treningsplanene er fleksible og følger mye av de samme prinsippene som for de yngre klassene. Forskjellen er at det fektes for trivsel hovedsakelig med mye sparring. Alle i klubbene kan komme på Fri Fekting partiene, og de passer voksne nybegynnere, veteran og andre som har fektet før. Det tas ikke ferdighetsmerker i Fri Fekting. Mange fri fektere deltar i veterankonkurranser, NM og nordisk, og det stilles ofte lag her, slik at alle kan være med-


Elite, er satt sammen av klubbens aller beste fektere som ønsker å satse på toppnivå over flere år. De skal nå det høyeste ferdighetsnivå, hvor en behersker på høyeste nivå alle ferdigheter som er viktige i fekting. En melder seg ikke på til Elite, en blir utvalgt av hovedtrener. Elite gruppen følger detaljerte planer for toppidrettssatsing, sesongplan og konkurranseplan. Elitefektere skal beherske og kunne anvende de mest avanserte fekteteknikker med stor presisjon og hurtighet, ha sterk fysikk med utholdenhet og eksplosivitet, ha sterkt fotarbeid med evne til å styre balanse og distanse. Elitefekterne skal ha sterk mental styrke med vinnementalitet og evne til å styre kampene fysisk og taktisk. De skal gjennom sin opptreden vise profesjonalitet, inspirere yngre medlemmer, og markedsføre klubben.

Avance Gas er Njård Fektings hovedsponsor, og deres bidrag gjør det mulig for klubben å opprettholde en elitesatsing på høyt nivå.

Bildene viser våre fektere under konkurranse i NM og Internasjonalt.


Levert av IdrettenOnline