God start på semesteret, men fortsatt noen ledige plasser på noen begynnerkurs!

Postet av Njård den 1. Feb 2017

Kjære medlemmer,


Vi er godt i gang med semesteret og vi gleder oss over mange nye medlemmer. Her kommer til en liten status; til nye og etablerte fektere og foresatte.

Først en påminnelse om betalinger. Klubben har faste utgifter og vi er avhengig av å få inn treningsavgifter. Vi forventer derfor at alle som har prøvd fekting et par ganger og velger å fortsette betaler treningsavgift med å melde seg på kursene på våre hjemmesider ved å lage en ny bruker, velge kurs og betale over banksystemet. Den eneste måten å sikre seg plass på er å betale. Det er en selvfølge at de som trener fast også ordner treningsavgift. Rabatten for treningsavgift på 200 kr opphører fra og med 1. februar. Det er ikke mulig å delta på konkurranser uten å ha betalt treningsavgift fordi det krever forsikring som følger med medlemskapet i Njård fekting.

Så håper vi at alle interesserte har nå fått mulighet til å melde seg på kurs i Njård Fekting. Vi har gjort noen tilpasninger for å danne større og mer spennende grupper.
Situasjonen nå er at noen kurs er nå fulle, men det er fortsatt noen ledige plasser på følgende to nybegynner kurs. Det er ledige plasser på:

Nybegynnere tirsdager 6- 8 år, kl. 17-18
Nybegynnere torsdager 8-10 år, kl. 17-18

I tillegg er det noen få plasser på nybegynnere/videregående 12 – 15 år kl. 18.00 – 19.30.

Vi setter pris på om dere markedsfører dette videre til andre som kan tenke seg å begynne med fekting hos oss.


Følgende kurs er fulle; mandager Nybegynnere 10 – 12 år, kl. 17-18.30, Nybegynnere 8 – 10 år onsdager kl. 17.00 – 18.00, Avansert tirsdag og torsdag og Satsingsgrupper.

Vi har fortsatt plasser på Fri fekting mandager kl. 19.30 – 21.00, som er fekting for voksne, eller studenter eller veteraner.

Følg med videre på våre sider på nett og Facebook! Det mye spennende som skjer; blant annet deltagelse på det ”Åpne Østlandsmesterskapet” på Bygdøy 18-19. Februar. Snakk med trenere, meld dere på innen 8. Februar på våre hjemmesider under ”Medlemskap”.

Og ikke minst; så organiser Njård Fekting NM for barn og unge i Njårdhallen, 18-19. Mars 2017. Invitasjon og påmeldingsmulighet kommer straks! Det blir en stor festdag! Sett av dato nå!

Mvh
Njård Fekting


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.