Klart for sterk Njård deltagelse i Åpent Østlandmesterskap - og nå kommer jentene!

Postet av Njård den 16. Feb 2017

Til helgen; 18-19. februar er det klart for det Åpne Østlandsmesterskapet som arrangeres av Bygdøy Fekteklubb på Bygdøy Hus.

Kom og se! Det er gratis og mye god fekting, spesielt spennende blir det fra kl. 12 og utover da en går inn i direkte eliminering. Ta med venner og familie.

Njård Fekting deltar med en sterk tropp på 30 fektere som skal delta i 46 konkurranser! I tillegg stiller vi med tre dommere.

For første gang på lenge stiller vi nå med jenter i de yngre klassene. Det er svært gledelig at Elsa, Mie og Else Sofie stiller!

I Eliteklassen for damer blir det spennende å se Thale Hille-Dahl som fekter for oss for første gang. Hun har fektet i Sveits i mange år, og har et godt internasjonalt nivå.

I Senior-herre mangler vi Fredrik Backer, men Sturla Torkildsen og Ludvig Hillestad er med igjen etter fravær på grunn av sykdom og barnefødsler. Spennende her at våre beste kadetter er med, og de kan markere seg i toppen.

Ellers har vi god deltagelse på alle nivåer; og vi blir overrasket om vi ikke tar mange medaljer! Vi får se. Vi ønsker alle lykke til.


Vedlagt oversikt over våre deltagere og arrangørs invitasjon.


Deltagelse Njård Åpent Østlandsmesterskap 2017 - Ophardt.pdf

201702 ÅpentOstlandsM 2017 inv..pdfKommentarer

— Guest