Fin Njård Fekting innsats i det Åpne Østlandsmesterskapet 2017

Postet av Njård den 25. Feb 2017

Fin Njård innsats på det Åpne Østlandsmesterskapet. Njård Fekting tar 7 medaljer. Damene imponerer igjen og gjorde rent bord i damer senior. Thale Hille-Dahl vinner gull mot lagvenninnen Pia Albertson 15-14 i finalen. Irina Aschehoug tar en fin tredjeplass. Se under her bilder fra finalen, med Thale til venstre og Pia til høyre.For første gang på mange år står vi uten medalje i herrer senior. Tidligere vinner av konkurransen, Sturla Torkildsen har ikke fått inn formen etter en sykdomsperiode og ble nr. 9. Ludvig Hillestad har heller ikke trent jevnt i det året han har blitt pappa og må nøye seg med en 11. plass. Vår beste, Fredrik Backer har tatt pause i hardtreningen og deltok som trener. Men det er oppløftende at vår kadett Elias Heiervang blandet seg med de beste og kom på 16. plass.

I de yngre klassene gratulerer vi Benjamin Dahlbo igjen, med bronse i junior og sølv i kadett. I kadettfinalen tapte han knepent 15-14 for Thomas Geitung fra Bergens Fekteklubb. I kadett tar Njård Fektings Bo Dahle bronse. I Gutter 15 tar Marcus Brobakken sølv etter tap mot Benjamin Wilmot i finalen.

I de yngre klassene deltok mange fra Njård og det er ikke langt igjen til toppen. Det er bare å fortsette treningen. Se under bilder fra konkurransen.

Nå gjør vi klar for et enda viktigere stevne; NM for barn og ungdom i Njårdhallen 18-19.mars 2017. Meld dere på. Sett av helgen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.