NM junior 2017 ble en stor fest for norsk fekting og Njård Fekting

Postet av Njård - Fekting den 23. Mar 2017

Njård fekting gjennomførte NM junior 2017 helt etter annonsert stevneprogram til tross for at det var rekorddeltaglese; med 212 individuelle start og 16 lag i junior.

Klubben vil takke alle medlemmene som gjorde en innsats slik at arrangementet ble en suksess. Det var god mange som bidro, med opprigging, med loddgaver, med å stå i caféen, med å hente utstyr, med å planlegge, med å dømme, med å komme med kaker og mat! Takk til dere alle sammen.

Njård stilte med 37 fektere i år, og tok 4 medaljer. Litt under normalt, men vi har få juniorer og nesten ingen jenter. Komplette resultater for Njård fektere her!

Njård results at NM.pdf


Stor suksess i kadett gutter!

I kadett ble Bo Dahle, Norgesmester. Det er lovende for en fekter som har trent jevnt og trutt over tid og som viser hvilken kapasitet han har. Viktor Moulin tok sølvet i en tett kamp mot Bo. Elias Heiervang snappet bronsen.

I gutter13 tok vi sølv og bronse; med Henrik Walle og Benjamin Grinnen, begge svært lovende fektere. I U13 klassen var det også flere andre Njård fektere høyt oppe på listen.

Jentene var med!

I jenter klassene stilte vi med tre jenter; Mia Frivik i kadett og Elsa Hellebø og Mie Selinger Kersten i U13. Jentene som var blant de yngste kastet seg ut i konkurransen med stor iver. Det er oppmuntrende for fremtidenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.