NM junior 2017 ble en stor fest for norsk fekting og Njård Fekting

Postet av Njård den 23. Mar 2017

Njård fekting gjennomførte NM junior 2017 helt etter annonsert stevneprogram til tross for at det var rekorddeltaglese; med 212 individuelle start og 16 lag i junior.

Klubben vil takke alle medlemmene som gjorde en innsats slik at arrangementet ble en suksess. Det var god mange som bidro, med opprigging, med loddgaver, med å stå i caféen, med å hente utstyr, med å planlegge, med å dømme, med å komme med kaker og mat! Takk til dere alle sammen.

Njård stilte med 37 fektere i år, og tok 4 medaljer. Litt under normalt, men vi har få juniorer og nesten ingen jenter. Komplette resultater for Njård fektere her!

Njård results at NM.pdf


Stor suksess i kadett gutter!

I kadett ble Bo Dahle, Norgesmester. Det er lovende for en fekter som har trent jevnt og trutt over tid og som viser hvilken kapasitet han har. Viktor Moulin tok sølvet i en tett kamp mot Bo. Elias Heiervang snappet bronsen.

I gutter13 tok vi sølv og bronse; med Henrik Walle og Benjamin Grinnen, begge svært lovende fektere. I U13 klassen var det også flere andre Njård fektere høyt oppe på listen.

Jentene var med!

I jenter klassene stilte vi med tre jenter; Mia Frivik i kadett og Elsa Hellebø og Mie Selinger Kersten i U13. Jentene som var blant de yngste kastet seg ut i konkurransen med stor iver. Det er oppmuntrende for fremtidenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.