Sterk norsk innsats i Sverige! Njård med 3 medaljer

Postet av Njård den 9. Okt 2017

Det var en sterk NJÅRD innsats i helgens nordiske stevne i Ørebro! Dette er et av de største stevnene i Sverige. Stevnet er også et norsk rankingstevne som gir viktige rankingpoeng i Norge. Rankingene avgjør seeding i viktige konkurranser og hvem som får delta i de viktige internasjonale stevnene som EM og VM. 

Det var 74 norske som deltok. Norske fektere tar 9 medaljer og Njård Fekting tar tre medaljer! 

Aleksander Burum-Auensen imponerer med sølv i U15 igjen, etter å ha tatt sølvet i Uppsala for en måneds tid siden. Se bilder av Aleksander under! Arthur Grosse, som er kadett, tar bronse i junior! Dette er hans første medalje i nordiske stevner. Hard og regelmessig trening gir resultater! Han viste formstigning på nordisk i Estland for to uker siden, og bekreftet fremgangen denne helgen. Han var også nære en medalje i kadett, men møtte vår egen Benjamin Dahlbo i kvartfinalen. 


Arthur Grosse med sin første medalje i nordisk konkurranse! 


Benjamin Dahlbo vant knepent mot Arthur på søndagen i kadettkonkurranse, og tok dermed bronse! I finalen møtte han Huge Poussette, men hadde ikke helt den perfekte dagen for å ta gull. Det kommer. 

Ellers meget gode norske resultater forøvrig, med 9 medaljer fordelt på 4 klubber! Veldig hyggelig! Det er ellers mange gode prestasjoner fra Njård fektere, og marginene er små. Flere kan nå opp til medalje i neste konkurranse!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.