Benjamin Dahlbo med en 5. plass i Europacupen for kadett!

Postet av Njård den 21. Nov 2017

Njård Fektings Benjamin Dahlbo tok en sterk 5. plass i Europacupen for kadett forrige i Helsinki.

Endelig ser det ut til å løsne for Benjamin i Europacupen. Nå kliner han til med en 5. plass etter et knepent og bittert tap i kvartfinalen 7-8 mot amerikaneren Alan Temiryaev som senere tok sølv. De beste amerikanerne hadde kommet over til Europa og markerte seg sterk med å ha 8 av de ti beste. Benjamin hadde en god dag med bare serie i puljen, vant to kamper i direkte eliminering. I tablå 16 snudde han kampen mot amerikaneren Michael Bissinger, fra 10-14 til 15-14 takket være endret taktikk og standhaftighet. Vi ser frem til videre resultater for Benjamin. Bildene: Benjamin Dahlbo (til venstre) og over her fra konkurransen i høst i Ørebro.


Under resultatlisten fra Europacup kadett i Espo Finland. 


Det var ellers en sterk Njård innsats ellers med 3 til som kom topp 64, Arthur Grosse ble nr. 34, Ole Magnus Olkvam nr. 54 og Morten Westgaard nr. 62. Det var ellers stang ut for Elias Heiervang og Marcus Brobakken denne gangen. Samlet sett er vi fornøyd med fremgangen. Det var over 140 deltagere fra mange forskjellige nasjoner, også utenfor Europa!

I tillegg har Njård fekting to dommere i aksjon; som har gjort en strålende jobb. Det er Tinius Rivertz og Dan Lundesgaard! Bra!

Derimot ble lagkonkurransen noe skuffende, hvor Norge 1 ble nr. 14. Men samlet sett er det lovende takter for kadettene, og vi håper fremgangen fortsetter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.