Bestillinger nå fra Njård fektings kleskolleksjon

Postet av Njård den 30. Nov 2017

Kjære fektere/foresatte,

Som tidligere annonsert vil klubben ta imot bestillinger på fekteutstyr fra Allstar nå, og samtidig vil vi samle opp bestillinger av treningstøy fra Njård fektings kleskolleksjon.

Treningstøyet finnes i både junior- og voksenstørrelser,og. Se detaljer her: Oversikt over Njård fektings kleskolleksjon

Prisene her er de vi får ved fellesbestilling nå. Det er svært gunstige priser, så bestill nå! Bruk bestillingsskjema (pdf) som ligger i vedlegg. Det vil også være tilgjengelig i fektesalen.

Det er klubbens ønske at vi kommuniserer vår identitet så tydelig som mulig, og bruk av treningstøy fra kleskolleksjonen i forbindelse med trening og konkurranser er et viktig bidrag til å styrke vår identitet og vårt felleskap.

Bestillinger vil samles opp til torsdag 7. desember, og mottas enten:

- per mail (scannet) eller 

- på bestillingsskjema direkte, 

Bestillingsskjema kleskolleksjon

som kan leveres i fektesalen torsdag 5. desember. Jeg vil være der fra 18.30-19.30.

Ved eventuelle spørsmål - om produktene, størrelser og levering - send en mail til meg, merket "Njård kleskolleksjon" + navn. Spørsmål kan også besvares av trener og andre fektere.

Bestillinger per mail må merkes "Bestilling Njård kleskolleksjon", og i mailen må det fremkomme hvem som skal ha klærne, hvem som skal betale og alle nødvendige kontaktopplysninger.

Ved fellesbestilling fra Torshov sport gis vi ekstra rabatt.

Med vennlig hilsen,

Andreas Walle

Styret i Njård fekting


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.