Njård fektere og Norge med bronse i Europacupen for lag i fekting! Unik prestasjon!

Postet av Njård den 22. Jan 2018

Norske kadettfektere begynner å markere seg seriøst. Norske og Njård-fektere viste sterk fremgang i Europacupen for kadetter i København 20-21. januar! 

Norge tar sin første medalje på mange mange år med en bronse i lagkonkurransen! Det norske laget besto av to fra Njård; Benjamin Dahlbo og Elias Heiervang, samt Brage Dyrseth fra Bergens Fekteklubb og Elias Draugedalen fra Nøtterøy fekteklubb. Trener er Njård hovedtrener Frederic Roqueta. På vei til bronsen, vant de over Italia 3 med 38-37 i tablå 8. I semi-finalen ble Italia 2 for sterke og vant 45-34. Men i kampen om bronsen viste Norge klasse og vant overbevisende 45-38 mot Egypt. 


Det var en sterk lag innsats med mye energi og entusiasme. 


Njårds Arthur Grosse var beste nordmann i den individuelle konkurransen lørdag 20.januar og ble nr. 29, men etter et knepent 13-15 tap i kamp om plass inn i tablå 16. Det norske laget tok bronsen selv uten Arthur i toppform, fordi Arthur har søkt om norsk statsborgerskap, men ikke fått det innvilget ennå. Det var andre Njård fektere i tablå 64; Benjamin Dahlo, Elias Heiervang og Ole Magnus Olkvam. Med dette er det flere som har sikret seg plass på landslaget i et år fremover og sannsynligvis plass i landslagstroppen til Europamesterskapet i Sochi, Russland tidlig i mars 2018


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.