Påmelding Njård fektings sommerleir på Stavern 15 - 19. august 2016 - frist 1. juni 2016

Postet av Njård den 8. Jun 2016

Sommerleiren er oppstarten for treningsopplegget for høsten og vil bli ledet av vår hovedtrener Frederic Roqueta. Den er for alle aldersklasser i klubben, fra U11 til veteran. Velkommen til noen fine dager på Stavern.

Invitasjon til Njård fektings sommerleir 2016 på Fredriksvern verf på Stavern

Njård fekting gjentar suksess fra tidligere år med sommerleir på vakre Fredriksvern verf på Stavern, en alldeles herlig sommerby!

Leiren er en starten på den sportslige satsing for høstsesongen, og en glimrende anledning for å lære, prøve og utvikle klubbens fekteteknikk, samt forberede seg til en høst av turneringer etter, for noen, en lang sommerferie uten å trene. Vi vil innprente de tekniske ferdighetene vi mener skal til for å bli en god fekter. Men selvfølgelig skal det være hyggelig og bidra til samhold i klubben.

Leiren er for fektere i alle aldersklasser. Foresatte kan også stikke innom en dag eller to og ordne selv med direkte bestilling på Politihøyskolen (se under). Foreldre som tar med 3 barn fra Oslo tur/retur får rabatt på deltageravgift.

Fektere fra andre klubber er velkommen, og bes ta kontakt med oss, am@leogriff.com eller bare melde seg på slik som beskrevet under.


Det blir mulig å låne utstyr fra Njård Fekting.


Deltagelse koster 3600 kroner og inkluderer kost (frokost, lunsj og middag), losji og fekteaktiviteter. Ha med lommepenger for annet.


Medlemmer melder seg på via betaling på våre hjemmesider som for kurs. Logg inn og velg ”Sommerleir Stavern” og betales via bankaxxept.


Ikke medlemmer betaler deltageravgift til klubbens konto nr 1644 30 82356, med KODE STAVERN, navn, epost, klubb og alder. Foreldre som kjører fra eller til Stavern med 3 eller 4 fektere vil få refundert 200 NOK.


Siste frist for påmelding er 1 juni 2016 eller til leiren er fullbooket. Det er fortsatt noen ledige plasser. Mer informasjon blir sent til påmeldte deltagere i juni.


Skulle noe være uklart, ta kontakt med Nicholas Ind at nicholas.ind@mh.no; telefon: 982 57 724


Foresatte inviteres også til å stikke innom leiren torsdag 18 og 19. august med mulighet for å delta på våpenstellekurs og dommerkurs som vi vil arrangere samtidig, samt på festkvelden (torsdag), med rebusløp og/eller andre aktiviteter avhengig av fekternes interesse og alder. Det blir en fin sommeropplevelse!


Detaljer om det sportslig opplegget kommer senere. Men det er trening minst to ganger per dag, konkurranse siste dag, og i år mye om taktisk fekting.


Påmelding skjer som ved påmelding til kurs; via klubbens hjemmesider ved pålogging med medlemsnummer og kode. Velg arrangement; Sommerleir 2016 .

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.