Sterkere innsats i Europacupen for kadett! Bo Dahle med en 31.plass og rett inn på landslaget

Postet av Njård den 19. Nov 2016

Bo Dahle fra Njård gjorde det sterkt i helgens EuropaCup for kadetter i Helsiniki. I en konkurranse med nærmere 100 deltagere tok Bo Dahle fra Njård en kjempefin 31. plass.

Det er en sterk forbedring og med det kvalifiserer han seg til landslaget for et helt år. Bo har trent hardt etter en skade for å komme tilbake, og det begynner å gi resultater. Med dette resultatet kvalifiserer han til landslaget og vil joine Benjamin Dahlbo som er allerede kvalifisert og fekte internasjonalt med det norske flagget på brystet og med støtte fra Norges Fekteforbund.Benjamin Dahlbo tok nok en topp 64 plass med en 34. plass. Han tapte knepent 14-15 mot russeren Sergey Denisov i 32. tablå.

Det var ellers en god norsk innsats, hvor Sven Marcus Eeg fra Stavanger Stavanger ble nr. 20 og Truls Strømøy fra Bergens Fekteklubb ble nr. 24.

Det var flere andre Njård fektere med som markerte seg bra og med topp 64 resultat for første gang! Gratulerer til Arthur Grosse som ble nr. 38 og Morten Westgaard som ble nr. 46, Viktor Moulin nr. 60 og William Andersen nr. 66. Hvis de 3 første nevnt her klarer dette en gang til, blir de også tatt opp i landslaget. Gratulerer gutter.

Her er lenke til komplette resultater.

http://tulospalvelu.fencing-pentathlon.fi/efc2_16/...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.