Treningsoppsett for våren 2017 klar! Meld dere på i tide!

Postet av Njård den 13. Des 2016

Klubben har nå lagt ut treningstider for alle fektekurs for Njård Fektings Fekteskole våren 2017.


Se under detaljert oppsett. Finn ditt kurs utfra alder. Det er litt fleksibilitet på dette, så passer det ikke, ta kontakt.

Den eneste måten å sikre seg plass på er å melde seg på ved å:


1) Logge inn på klubbsidene, lage ny bruker eller logge inn med brukernavn og passord, 2) Gi informasjon om foreldre og barn, 3) Kryss av for avdeling fekting, og 4) Velge kurs, og 5) Betale via bankaxxept. Har man betalt så har en reservert plass. Du får kvittering.
Kursene starter opp : Mandag 9. januar 2017!

Treningsoppsett er lagt ut på våre sider under "Sportslig" og "Treningstider". Hovedpunktene for treningsopplegget våren 2017 er følgende.

Det er få endringer og alle kan fortsette på sine kurs så lenge det er ledige plasser. Det er stor pågang, så det er bare å melde seg på allerede nå. Det er bare ved å booke og betale at en sikret plass. Det er 16 plasser på hvert kurs. Hvis det mot formodning ikke skulle være minst 10 deltagere på et kurs forbeholder klubben seg retten til invitere påmeldte til et annet kurs.

Vi starter 2 helt nye nybegynnerkurs for barn; alder 8-10 år på fredager kl.17.00 og 10-12 år på mandager kl. 18.00 til 19.30.

Vi viderefører kursene for barn fra høsten 2016, slik at de som var nybegynnere i høst kan fortsette på nybegynnerkursene de gikk på. Men det er også åpent for nye nybegynnere for disse kursene inntil 16 plasser.
Nybegynnerkursene tirsdag, onsdag og fredag kl. 17 er blant annet videreføring av Kårdelek på skoler i AKS tiden. Det er ingen forutsetning for å melde seg på at en har gått på Kårdelek. Det er åpent for helt nye.

Nybegynnere kan prøve et par ganger før en krever betaling. Betaler en senest i januar får en rabatt på 200 kr, slik at treningsavgiften for semesteret er 2000 kr. Den kommer i tillegg til medlemskapet i Njård.For nybegynnere voksne er treningstiden Fri fekting mandager kl. 18 – 19.30 med trener og fredager kl. 18.00 – 19.30. Studenter betaler bare 700 kr når de går på fri fekting.

Ta med venner av dine barn og la dem også prøve den første tiden. Njård låner ut utstyr første året, slik at det ikke koster noe ekstra. Det er inkludert i treningsavgiften.

Det blir viktig at alle som trener er på salen minst 10 minutter før oppstart, slik at trening starter umiddelbart.


Da ønsker klubben alle ivrige fektere velkommen tilbake på nyåret til nok en spennende sesong.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.