Juleavslutning i Njård Fekting 15. desember

Postet av Njård den 15. Des 2016

Njård fekting ønsker klubbens medlemmer, venner og familie velkommen til juleavslutning 2016!


Njård Fekting, tidligere Oslo fekteklub (stiftet 1906), feirer 10 år som en del av sportsklubben Njård ved denne anledning. Det er mye å feire, med et spennende program i år med taler, oppvisninger, lotteri, utstyrsbestilling og mye god mat og drikke. Så kom !
Tid : Juleavslutning
Torsdag 15. Desember 18.00 – 19.30
Kom gjerne 17:50.

Tid: Utstyrsbestilling
Torsdag 15. Desember 19:30 – 20:30
Sted : Fektesalen

Opplegg :
Det blir et spleiselag der hver familie tar med seg en middagsrett til tapasbordet og noe dessert. Har man mange familiemedlemmer med tar en med to retter. Foresatte har vært flinke tidligere og tatt med diverse, så det blir veldig god mat. Dette settes opp på felles bord. Alle tar med bestikk, tallerken og drikke selv. Det blir noe anledning til å treffe trenere, andre fektere og andre foreldre, styrets medlemmer og foreldregruppen.

Klubben vil presentere den nye kleskolleksjonen med klubbens logo og farger. Dessuten vil vi presentere Njård Fektings fekteskole for første gang, og legge frem treningsoppsett for 2017.

Etter juleavslutningen vil ledelsen og trenere være tilstede for å ta imot eventuelle bestillinger av fekteutstyr som kan leveres for oppstart i januar, og av spennende Nike klær fra Njård Fektings egen kleskolleksjon med klubbens logo og farger. Det vil bli sendt ut informasjon om kleskolleksjon før møtet.
PROGRAM
- Velkomsttale og presentasjon av Njård Fektings fekteskole
- Middag for alle, store og små
- Oppvisning av klubbens nye kleskolleksjon
- Fekteoppvisning elite
- Lotteri og støttemedlemskap* (se under)
- Bestilling av fekteutstyr og fra kleskolleksjon (fra 19:30)

Det svært viktig for norsk fekting og Njård å ha så mange medlemmer som mulig. Derfor ønsker å få flere støttemedlemmer for 100 kr. Vi selger nydelig Njård pins. Håper så mange som mulig kommer! Vi sees!


Velkommen på vegne av Njård fekting


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.