Bli med på Njård Fektings sommerleir!

Postet av Njård den 27. Feb 2018

Fektesommerleir på Stavern, en viktig del av klubbens liv
ved styreleder Erik Storelv 

Deltagere på sommerleiren 2016 


Hvert år siden 2014 har Njård Fekting arrangert sommerleir på Fredriksvern Verf på Stavern ned Larvik. Stavern er en av de mest solrike byene i Norge, og Fredriksvern Verf er et fantastisk sted. Det er var et militæranlegg bygget i 1752 og var Norges hovedbase for marinen. I dag er stedet mer en stor og vakker park omringet av historiske bygninger, strender, klipper og grønt område. Utenom feriene holder politihøyskolen til her. 

https://www.forsvarsbygg.no/no...

SE BILDER FRA STEDET HER: Bilder fra Fredriksvern Verf

Leiren har vært en stor suksess med mellom 30 og 40 fektere hvert år i alder 8 - 16 år. Sommerleiren arrangeres siste uken før skolen begynner igjen. Leiren har en viktig plass i klubben da mange stifter sterke vennskap her, og gjør store fremskritt med fektingen. Leiren er et must for dem som satser, og er en integrert del av forberedelsene til høsten. Leiren er også for de yngre og for nybegynnere. Her treffer de nye venner, blir kjent med fektetrenere og får trent to ganger om dagen med fekting. 

Klubben stiller med sine fektetrenere under ledelse av hovedtrener Frederic Roqueta og tar vare på deres barn fra mandag morgen ved oppmøte utenfor Njårdhallen 8.30 til fredag ettermiddag med retur til Njårdhallen. 

Leiren er for barn i alle aldersklasser, på alle nivåer og fra alle klubber. Vi har alltid hatt gjestefektere fra andre klubber og ser inviterer herved alle fektere i hele Norge. Bare kom. 

Treningsleiren er viktig og hyggelig! 
Den er starten på en ny fektesesong består av gruppetrening, leksjoner, turnering, dommerkurs og våpenstellekurs
og ballspill, bading, og sosiale aktiviteter, rebusløp og mye mer. 

For 2018 er det oppmøte 13. august 0830 utenfor Njårdhallen og retur med avreise 17. august fra Stavern ca. Kl 12. Vi satser på at det er nok foreldre som kommer enten torsdag kveld for festen eller fredag for å hente barn. Hvis ikke blir det en leder som tar barn på bussen hjem.  

Deltagelse koster 3 600  kroner og inkluderer transport ned, kost (frokost, varm lunsj og middag), losji og fekteaktiviteter, samt fest torsdag kveld.  Barna på 2 og 4-mannsrom. 

Foreldre inviteres til fest torsdag kveld

Foreldre inviteres torsdag kveld til fest/dommerkurs fra kl. 18.00, eller til å komme fredag formiddag for å se konkurransen og hente barna kl.12 for hjemreise. 

Leiren koster 3 600 kr og inkluderer transport ned (normalt er det plass til barna hjem også hvis foreldre kommer og besøker leiren), full pensjon med frokost buffet, varm lunsj og middag, fektetrening samt fest for barna torsdag kveld. 

I 2017 deltok 34 fektere fra 8 til 16 år. Vi anbefaler sterkt deltagelse og ser frem til å se nye fektere. Også nybegynnere kan melde seg på! 

Vedlagt invitasjon for sommerleiren 2018. Frist for påmelding er 15. juni 2018. 

Stavern 2018.pdf

Spørsmål rettes til kersten@dynamicpeople,no. Vi søker to foreldre som kan være med hele uken for å passe at gruppen har det bra! Ta kontakt. 

Påmelding innen 15. juni på våre hjemmesider ved å logge inn og velge "Sommerleir". Fektere som ikke er medlem i Njård melder seg på til kersten@dynamicpeople.no og skriver navn og overfører 3600 kr til konto: 1644.30.82356  eller til  Vipps #128107


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.