Norge tok sølv i junior nordisk i fekting

Postet av Njård den 22. Okt 2018

Norges juniorlag med Benjamin Dahlbo fra Njård og Fabian Alfheim og Thomas Geitung fra Bergens Fekteklubb tok sølv i helgens nordiske lagmesterskap i fekting for junior i Vilnius, Litauen! 

Guttene våre tapte 45 - 42 i finalen mot et sterkt svensk lag. Gullet var innen rekkevidden, men det ble stang ut mot slutten. For å komme til finalen, måtte Norge slå Finland, som dagen før hadde sterke resultater i individuelt. Det var en tøff semifinale hvor Norge trakk det lengste strået, ikke minst takket være solid fekting i siste kamp der Benjamin sikret seieren. Det var Njård fektings hovedtrener Frederic Roqueta som ledet laget. 

Norges vei til sølvet! 


Resultatet viser at juniorene våre hevder seg helt i toppen i nordisk, som inkluderer de baltiske landene og Hvite-Russland.  

Benjamin tok ellers en 6. plass i individuelt og tapte for vinneren fra Finland i tablå 8. Bo Dahle ble nr. 23. I kadett startet det bra, med vår Ole Magnus med en 7.plass etter puljen. Men det ble stang ut for ham og flere andre. Ole Magnus ender med en 18. plass og Ole Markus Brobakken med en 23.plass. 

I sum er resultatene litt under forventningene. Sølvet viser potensialet, men vi må få til medaljer i individuelt også. 

Bilder fra Nordisk i Vilnius 2018. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.