Treningsoppsett og oppstart for 2019 klart - lite endringer, kom som vanlig!

Postet av Njård den 16. Des 2018

Kjære medlemmer, 

På vegne av klubben, vil jeg ønske dere alle god jul. Det har vært et begivenhets år og jeg håper dere har vært tilfreds med våre tilbud. 

Vi har bestemt å ikke arrangere en juleavslutning i år fordi mange er svært opptatte i de hektiske dagene før jul. Derimot planlegger vi spennende aktiviteter for oppstarten i 2019. 

Klubben opprettholder samtlige kurs, og samtlige tider. 

Fektekurs i Njårdhallen starter opp fra uke 2, altså fra og med mandag 7. januar 2019 

Se detaljer her

https://fekting.njaard.no/p/21648/fekting-i-njardhallen

Det nye er at vi ekspanderer mulighetene for fri fekting, og at denne gruppen har fått en ny treningstid i tillegg til mandager, som er på fredag. 


Torsdag 17. januar fra kl. 17.00 - kl.20.00 inviteres alle medlemmer til en Åpen Nyttårskonkurranse

der våre fektere kan ta med venner og prøve fekting. Det blir en konkurranse etterhvert og noe sosialt. Det kommer nærmerer invitasjon, men noter datoen. 

Fektekurs på Berg skole, Gjønneshallen (Bærum) og Solvang skole (Asker) starter opp fra og med uke, 3, altså fra mandag 14. januar  

Se detaljer her. 

https://fekting.njaard.no/p/35359/treningstider-utenfor-njardhallen

Trenerkabalene er ikke helt avklart ennå. 

Muligheter for fekting i AKS på skoler er heller ikke avklart i detalj. Men vi fortsetter tilbudet på den franske og den tyske skolen og på Steinerskolen. 

Vi arbeider med flere muligheter for kårdelek i AKS tiden både i Oslo, i Bærum og i Asker. Vi er mottagelige for tips fra dere medlemmer, som kan bidra til at vi får et samarbeid med skolene på dette. 

Mvh

Njård fekting - 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.