Njård fekting sine herrer ble nr. 13 i Europacupen for klubblag

Postet av Njård den 16. Jan 2019

Njård fekting sine herrer ble nr. 13 i EuropaCupen for klubblag i Heidenheim i Tyskland, 13. januar 2019. Fekting er i hovedsak sentrert rundt individuelle konkurranser og landslag, men denne konkurransen gir anledning til å teste ut klubblag. De beste lagene er dog ofte rene landslag. I 2019 var det 20 lag.  

Herrelaget bestod av Ludvig Hillestad, Benjamin Dahlbo, Anatoliy Herey og Arthur Grosse. Benjamin og Arthur er fortsatt junior.

Guttene gjorde en bra figur med det svært gode tsjekkiske laget, SC Praha i tablå 16. SC Praha består i hovedsak av fektere på det tsjekkiske landslaget. Etter en god start for Njård, tok tsjekkerne gradvis over, og oppgaven ble for stor for vår ankermann Anatoliy Herey i siste kamp. SC Praha vant 45- 39.  Dette laget viste seg å være i form og slo i neste kamp de regjerende franske mesterne Sporting Club de Levallois med de samme siffre, 45 - 39. 

Bildet: Herrelaget til Njård fekting før kampen mot SC Praha

Resultatlisten ser slik ut. Hellerup ble beste nordiske lag, hadde en enklere vei enn oss, og kom faktisk på 5. plass etter å ha slått det finske laget. Vi er rimelig fornøyd med resultatet. Våre juniorer høstet verdifull erfaring, og selv om vi manglet den erfarne Sturla Torkildsen, så var vi nære en topp 8 plassering. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.