Njård Fekting med sterk innsats på Bergen Cup

Postet av Njård den 6. Des 2016

Njård Fekting deltok med 15 fektere i Bergen Cup, og vi tar med seg hjem 6 medaljer. Bergen Cup, er et NorgesCupstevne organisert av Bergens Fekteklubb 3-4. desember på Haukelandshallen i Bergen. Stevnet har lange tradisjoner og de beste norske fekterne deltar som oftest. Stevnet markerer slutten av høstsemesteret.

Som vanlig viser Njårds Irina Aschehoug sterke resultat når hun tar nok et gull i dameklassen, etter å ha slått Irene Biancarosa fra Bergens Fekteklubb i finalen, så klart som 15-10. Her fra medaljeutdelingen.


I senior stilte ikke Njård med sine beste fektere, men likevel tok vi en nydelig bronsemedalje med Otthar Andreas Krohn.

Vi viser igjen gode takter i kadett gutter, hvor Elias Heiervang tar en fin bronse, og hvor Benjamin Dahlbo tar en 5. plass og Bo Dahle en 6. plass.


Bilde: Etter en tids sykdom er Elias Heiervang tilbake på medaljefangst!

I Yngre Ungdom må vi nøye oss med Henrik Walles fine 5. plass på lørdag og sølv på søndag i U13 miks konkurransen.

I Eldre ungdom (U15), tok Gustav Gøthlin en fin bronse. Han er første års fekter i klassen og markerer med dette nok et fin resultat. Ole Magnus Olkvam var nære en medalje, men tapte mot Gustav 13-15 i kvartfinalen.

Ellers en kjempefin stemning med alle gutta på tur.

Flere bilder under!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.