Gratis barneteater for jentene i Njård !

Postet av Njård den 13. Jan 2017

Njård Fekting har gleden av å invitere alle jentene i klubben på gratis barneteater på Nittedal teater med forestillingen:


"Alle for én - En for alle - En Musketerhistorie" som er satt opp av Nittedal barneteater.


Det er jenter som er Musketerene og de møter store utfordringer. De har lånt våre kårder og har trent hardt på teaterfekting. Manuset er inspirert av historien om d`Artagnan og fortellingen om De tre Musketerer.

Forestilingen er fullspekket med sang, musikk, fekting, fart og moro.


Tid:

Lørdag 21. januar forestillingen er kl. 17.00

Oppmøte utenfor Njårdhallen kl. 15.30 Vi trenger noen av foreldre til å bli med. De får også billetter hvis de kjører.
Vi har fått 15 gratis billetter og arrangerer en tur fra Njårdhallen og kjører opp sammen til Nittedal. Det er førstemann til møllaprinsippet.


Påmelding her:

Påmelding Jentetur til barneteater


Lenke til forestillingen på Nittedal Teater

Nittedal Teater har de siste årene hatt stor suksess med våre storproduksjoner i naturskjønne omgivelser på Skyset gård (en liten perle fra 1600-tallet) Våre storproduksjoner er et samarbeid mellom Nittedal Teater og Teatersmia barne- og ungdomsteater og har i snitt over 80 skuespillere i alle aldre og det dobbelte antall i staben og i støttefunksjonene rundt forestillingene.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Njård - Fekting

    Nittedal teater er et stort og veldig profesjonelt teater. Det blir også artig at det er jenter som er skuespillere! De har trent mye fektekoreografi også.

    13 januar 2017

Logg inn for å skrive en kommentar.