Forandringer i Njård Håndball

Postet av Njård den 31. Aug 2023

Andreas som har ledet Njård Håndball i mange år gir nå stafettpinnen videre. 

Vi er kjempestolte av å presentere det nye lederteamet for Njård Håndball: Eivind Åsheim og Zoe Van Der Weel. Eivind er 26 år og har utdannelse fra NIH (mastergrad), er trener 1,2,3 fra Norges Håndballforbund og mange sesonger bak seg som trener. Eivind har også en rekke styreverv i idretten.

 Zoe er 32 år og skal kombinere jobben på Njård med sin stilling som trener på Wang. Zoe har også en mastergrad fra NIH og har spilt for både Njård, Aker og deltok på det engelske landslaget i OL 2012. . (Zoe var ikke tilstede på photoshooten og sendte et eldre Njård foto istedet.)
Nytt treningstilbud! Fektelek for 7-9 åringer

Postet av Njård den 13. Aug 2023

Nytt tilpasset tilbud for de yngste

Til høsten oppretter Njård fekting et nytt treningstilbud for de yngste. Fektelek er kurset som introduserer fekting gjennom treninger tilpasset barn fra 7-9 år. Med tilpasset utstyr, og lekbaserte treninger får barna en grunnleggende innføring i fekting. Kurset bruker plastutstyr som gjør at vekten reduseres slik at barna orker en hel trening, og får mindre vondt. Kurset vektlegger motorikk, og koordinasjon som er egenskaper som er viktig å utvikle i tidlig alder. Alt læres gjennom lek. Kurset passer like godt for gutter og jenter. 

Kurset avsluttes med en felles juleavslutning der barna for prøve å fekte med ekte fekteutstyr.

Instruktørene

Morten Westgaard og Henrik Walle leder fektelek kursene. Begge er mangårige satsende fektere, og har flere års erfaring med å trene barn. Instruktørene har høyt fokus på kroppspråk, og er selv aktive i aktivitetene i kurset. Det smitter over å barna, og bidrar til morsomme treninger.

Når og hvor?

Kurset går hver onsdag fra kl. 17 - 18, og hver torsdag 16 - 17 i Njårdhallen.

Pris og påmelding

Kurset kosten 990 kr per semester i tillegg til en årlig medlemsavgift. Prøv to ganger gratis før du velger å melde deg på kurset. Henrik og Morten er klare til å spre fekteglede! Trykk her for påmelding
Oppdag Fekting: Njård Fekting tilbyr nye barnekurs til høsten!

Postet av Njård den 3. Aug 2023

Njård Fekting, en av Norges mest anerkjente fekteklubber, starter opp av nye nybegynnerkurs for barn. Vi inviterer nå barn mellom 7 og 9 år til å delta på vårt nye spesialtilpassede kurs kalt "Fektelek," samt barn mellom 9 og 12 år til vårt nybegynnerkurs. Fekting er en teknisk idrett som passer like godt for begge kjønn.


Fekting er en spektakulær idrett! 

Fektelek - Lekent fektekurs for de yngste

"Fektelek" er et lekent fektekurs designet for barn i alderen 7-9 år. Gjennom varierte og morsomme aktiviteter vil barna utforske grunnleggende fektebevegelser. Vi legger stor vekt på lekbasert læring, hvor barna får muligheten til å utvikle koordinasjon og disiplin på en engasjerende måte. Alt utstyr er tilpasset barnas størrelse. LES MER OM KURSET HER

Nye fektere følger med når være instruktører leder oppvarming.

 Nybegynnerkurs for barn 9-12 år - Oppdag fekteverden!

Vårt nybegynnerkurs for barn i alderen 9-12 år gir deltakerne en grundigere innføring i fekting. Kurset fokuserer på å lære grunnleggende teknikker og taktikker, men har fortsatt et stort fokus på lek . Deltakerne vil få låne ekte fekteutstyr og vil bli veiledet av erfarne trenere som selv har utmerket seg som fektere i Norge. LES MER OM KURSET HER

Utfall! Noe av det første man lærer i fekting.


Hvorfor velge fekting?

Fekting er en unik og givende sport som gir barna mer enn bar fysisk aktivitet. Gjennom fekting lærer barna disiplin, strategisk tenkning, og hvordan man takler utfordringer. Deltakelse i fekting kan styrke selvtillit og bygge karakter, samtidig som det er en morsom og sosial opplevelse hvor nye vennskap kan bli dannet.


Pris

Våre nybegynnerkurs koster kun 990,- + medlemsavgift. Velger du å ikke fortsette etter 2 uker refunderer vi beløpet minus et lite administrasjonsgebyr.


Påmelding og Mer Informasjon

For mer informasjon om fektelek TRYKK HER

For mer informasjon om nybegynnerkurs 9-12år TRYKK HER

Vi har også nybegynnerkurs for voksne TRYKK HER FOR MER INFFe