God jul og godt nytt år!

Postet av Njård den 22. Des 2023

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul og ett godt nytt år. Kontoret er stengt fom 22. desember tom mandag 1. januar. Tennishallen er åpen for booking alle dager bortsett fra 1. juledag og 1. nyttårsdag.
RG jenter på landslaget

Postet av Njård den 6. Des 2023

Fire fornøyde jenter med plass på landslag og landslagets utviklingsgruppe.

Njård gratulerer Magdalena, Selma, trener Krasimira, Milena og Maria
Årsmøte i Njård 18. mars 2024

Postet av Njård den 4. Des 2023

protokoll-årsmøte-Njård.pdf

Det innkalles til årsmøte i Njård 18.03.2024 kl 1800

Sted: Njård.

Siste frist for å melde inn saker til årsmøte er 04.03.2024.

For å ha stemmerett må man ha fylt 15 år i løpet av 2024, vært medlem av idrettslaget i minst en måned og ha betalt medlemskap for 2024.
Velkommen til Vinterstøtet!

Postet av Njård den 31. Okt 2023

Til helgen, 4. og 5. november, organiserer Njård Fekting årets nest siste nasjonale rankingsstevne for juniorfektere.

«Vinterstøtet» har etablert seg som en av de aller viktigste stevnene mest størst deltakelse fra hele landet. I år stiller over hundre fektere på pisten fra 12 klubber.  Det skal fektes i fem alderskategorier; U20, U17, U15, U13 og U11.


Nytt av året er utdeling av "Nils Koppangs Pokal", en vandrepokal til beste fekter i dame- og herreklassen under 20 år. Njård er stolt av å kunne hedre Nils Koppang på denne måten – og Nils vil selv være til stede for å dele ut pokalen. Nils nærmest vokste opp i fektesalen i Njårdhallen hvor han toppet sin karriere med å lede World-Cup-rankingen i 1978 etter at han vant to jr-VM i 1977 og 1978. Du kan lese om Nils’ fantastisk fektekarriere her under.

Finalen og premieutdelingen for U20 og 15 vil foregå fra kl 15 på lørdag. Mens U17, U13  finner sted søndag ettermiddag. 

I anledning den store mønstringen vil Norges Fekteforbund og Drammen fekteklubb i år tilby trenerkurs for parafekting – dvs to fektere som sitter i hver sin rullestol. Et eget kurs for fektedommere vil også bli organisert for å styrke norsk fektings dommerkapasitet. 


Så om Nils:

Nils Koppang begynte å fekte i Njårdhallen, den gang Oslo Fekteklubb, i 1968, bare ti år gammel. Allerede som 16-åring, i 1974, vant han sin første kongepokal i kårde senior - den første av syv, hvor den siste var i 1990.

I 1977 ble Nils junior-verdensmester ved å slå legendariske fektere som sveitsiske Poffet, Soviets Mojaev, og den franske fektelegenden Philippe Riboud. Utrolig nok gjentok Nils bragden året etter i Madrid, noe som resulterte i at den franske sportsavisen L’Equipe kalte han “Le prince d’une grande finale”. Årene etterpå fektet Nils sammen med Johan Harmenberg i Stockholm og senere ved Racing Club de France i Paris parallelt med sin utdanning.  Nils deltok i OL i Montreal i 1976 og Los Angeles i 1984, hvor han ble knepent slått ut av vinneren, franske Philippe Boisse 10-9. 

Nils tronet blant de aller øverste på World Cup-listen i årene fra 1978 og frem til 1984. Som eneste nordmann i historien ledet han WC høsten 1978 etter tre pall-plasser på WC-stevner etter hverandre. I løpet av sin karriere fektet han seg regelmessig til finaleplasser i de store WC-stevnene i Bern, London, Lugano, Heidenheim og Poitier. Han gikk også helt til topps i flere store internasjonale turneringer i Berlin, London, Paris, Åbo og Stockholm, foruten vårt eget Oslo-Cup. 

På pisten og i fektesalen var Nils alltid en gledesspreder og inspirator. Med sitt smittende vesen var han et naturlig midtpunkt i norsk fektemiljø og ledet landslaget til mange seiere i Nordisk og andre landskamper. I dag bor Nils på sin herregård i Vadstena i Sverige, hvor han heier på sin bonus-datter, Stina Blackstenius, toppscorer på det svenske fotball-landslaget og datteren Nina som i ung alder allerede har debutert på det svenske håndballandslaget. 


Paal FrisvoldSportsmessen 2023

Postet av Njård den 19. Okt 2023

Sportmessen  åpner dørene fredag kl 1500. Vi tar i mot bruktutstyr.

Innleveringstider resten av uken:
Torsdag 19/10: 18.00-21.00
Fredag 20/10: 15.00-20.00
Lørdag 21/10: 10.00-17.00
25% av salget tilfaller Njård!
Njård Tennis er i fremgang

Postet av Njård den 27. Sep 2023

Det ble manifestert på Coaches Conference helgen 23.09-24.09. Wojtek var invitert av Tennisforbundet for å holde foredrag om hvordan Njård Tennis jobber. Det er det god grunn for Janken, Wojtek, Marius, Susana, Piotrek, Mathias, Magnus og ildsjelene i tennisstyret til å være litt stolte av. Alle Njårdere som vil høre Wojteks foredrag er velkommen til tennisklubbhuset 10/10 kl 12.00.

 
Forandringer i Njård Håndball

Postet av Njård den 31. Aug 2023

Andreas som har ledet Njård Håndball i mange år gir nå stafettpinnen videre. 

Vi er kjempestolte av å presentere det nye lederteamet for Njård Håndball: Eivind Åsheim og Zoe Van Der Weel. Eivind er 26 år og har utdannelse fra NIH (mastergrad), er trener 1,2,3 fra Norges Håndballforbund og mange sesonger bak seg som trener. Eivind har også en rekke styreverv i idretten.

 Zoe er 32 år og skal kombinere jobben på Njård med sin stilling som trener på Wang. Zoe har også en mastergrad fra NIH og har spilt for både Njård, Aker og deltok på det engelske landslaget i OL 2012. . (Zoe var ikke tilstede på photoshooten og sendte et eldre Njård foto istedet.)

Nytt treningstilbud! Fektelek for 7-9 åringer

Postet av Njård den 13. Aug 2023

Nytt tilpasset tilbud for de yngste

Til høsten oppretter Njård fekting et nytt treningstilbud for de yngste. Fektelek er kurset som introduserer fekting gjennom treninger tilpasset barn fra 7-9 år. Med tilpasset utstyr, og lekbaserte treninger får barna en grunnleggende innføring i fekting. Kurset bruker plastutstyr som gjør at vekten reduseres slik at barna orker en hel trening, og får mindre vondt. Kurset vektlegger motorikk, og koordinasjon som er egenskaper som er viktig å utvikle i tidlig alder. Alt læres gjennom lek. Kurset passer like godt for gutter og jenter. 

Kurset avsluttes med en felles juleavslutning der barna for prøve å fekte med ekte fekteutstyr.

Instruktørene

Morten Westgaard og Henrik Walle leder fektelek kursene. Begge er mangårige satsende fektere, og har flere års erfaring med å trene barn. Instruktørene har høyt fokus på kroppspråk, og er selv aktive i aktivitetene i kurset. Det smitter over å barna, og bidrar til morsomme treninger.

Når og hvor?

Kurset går hver onsdag fra kl. 17 - 18, og hver torsdag 16 - 17 i Njårdhallen.

Pris og påmelding

Kurset kosten 990 kr per semester i tillegg til en årlig medlemsavgift. Prøv to ganger gratis før du velger å melde deg på kurset. Henrik og Morten er klare til å spre fekteglede! Trykk her for påmelding

Oppdag Fekting: Njård Fekting tilbyr nye barnekurs til høsten!

Postet av Njård den 3. Aug 2023

Njård Fekting, en av Norges mest anerkjente fekteklubber, starter opp av nye nybegynnerkurs for barn. Vi inviterer nå barn mellom 7 og 9 år til å delta på vårt nye spesialtilpassede kurs kalt "Fektelek," samt barn mellom 9 og 12 år til vårt nybegynnerkurs. Fekting er en teknisk idrett som passer like godt for begge kjønn.


Fekting er en spektakulær idrett! 

Fektelek - Lekent fektekurs for de yngste

"Fektelek" er et lekent fektekurs designet for barn i alderen 7-9 år. Gjennom varierte og morsomme aktiviteter vil barna utforske grunnleggende fektebevegelser. Vi legger stor vekt på lekbasert læring, hvor barna får muligheten til å utvikle koordinasjon og disiplin på en engasjerende måte. Alt utstyr er tilpasset barnas størrelse. LES MER OM KURSET HER

Nye fektere følger med når være instruktører leder oppvarming.

 Nybegynnerkurs for barn 9-12 år - Oppdag fekteverden!

Vårt nybegynnerkurs for barn i alderen 9-12 år gir deltakerne en grundigere innføring i fekting. Kurset fokuserer på å lære grunnleggende teknikker og taktikker, men har fortsatt et stort fokus på lek . Deltakerne vil få låne ekte fekteutstyr og vil bli veiledet av erfarne trenere som selv har utmerket seg som fektere i Norge. LES MER OM KURSET HER

Utfall! Noe av det første man lærer i fekting.


Hvorfor velge fekting?

Fekting er en unik og givende sport som gir barna mer enn bar fysisk aktivitet. Gjennom fekting lærer barna disiplin, strategisk tenkning, og hvordan man takler utfordringer. Deltakelse i fekting kan styrke selvtillit og bygge karakter, samtidig som det er en morsom og sosial opplevelse hvor nye vennskap kan bli dannet.


Pris

Våre nybegynnerkurs koster kun 990,- + medlemsavgift. Velger du å ikke fortsette etter 2 uker refunderer vi beløpet minus et lite administrasjonsgebyr.


Påmelding og Mer Informasjon

For mer informasjon om fektelek TRYKK HER

For mer informasjon om nybegynnerkurs 9-12år TRYKK HER

Vi har også nybegynnerkurs for voksne TRYKK HER FOR MER INFFe
NJÅRD MULTISPORT

Postet av Njård den 8. Jun 2023

Njård er et stort idrettslag med mange idretter, og nå starter vi opp med Multisport for barn i 1. klasse. Barna på Njård Multisport har en trening i uka gjennom hele skoleåret. Påmeldingen gjelder for hele skoleåret. Når det gjelder utstyr så er det behov for langrennski. (De som velger alpint som eget alternativ februar må påregne en ekstra kostnad og ha utsyr til dette)

Pris: 1900 kr for hele året.

Påmelding gjøres her:  https://club.spond.com/landing/courses/njaard/67E8578F9D2D49F9A303FD8F26ECFC26

Ny daglig leder på besøk

Postet av Njård den 31. Mai 2023

Kari Uglem var på besøk og fikk omvisning på våre anlegg. Hun fikk hilse på flere av de ansatte og sier hun gleder seg til å starte opp 1. august.

Bildet viser avtroppende Marianne Holen, styreleder i Njård Jan Gunnar Boehlke  og Kari Uglem.
GRATIS SOMMERLEIR Tennis og Turn/trampoline

Postet av Njård den 31. Mai 2023

Njård inviterer til gratis sommerleir! Vi skal spille mye tennis og drive mye med turn og trampoline,  Vi skal gjøre mye annet gøy, så er det en stor fordel at du har lyst til å holde på mye med tennis og turn gjennom uken.

Du trenger ikke være medlem av Njård for å delta. Denne campen er for barn født 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014.

Påmelding uke 28 mandag til fredag kl 10:00 til 15:00 Fullbooket

Påmelding uke 31 mandag til fredag kl 10:00 til 15:00 Fullbooket

Kontorlokaler til leie

Postet av Njård den 18. Mai 2023

Lokalene ligger i Njårdhallen, 1 minutt fra Makrellbekken T-banestasjon og dagligvareforretning. Nåværende planløsning består av enkeltkontorer, åpne arealer, møterom, toaletter, bod og en kjøkkenkrok. Leietaker kan tilpasse lokalet etter behov og avtale med utleier. 

Kontaktperson: Marianne Holen, 99791124 marianne@njaard.no

Finn.no: https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=298491012

Nøkkelinfo:

Areal: 200 kvm

Etasje: Underetasje/gateplan

Kontorplasser: 8

Byggeår: 1960

Overtakelse: Etter avtale

Fasiliteter:

P-plasser for ønsket antall

SATS treningssenter i samme bygg

Mulighet for tilgang til egen treningssal
Endring i parkeringsvilkår

Postet av Njård den 5. Mai 2023

Fra og med mandag 08.05.2023 blir den endringer i parkeringsvilkårene på våre parkeringsplasser. Følg med på skiltene/automatene da de vil bli oppdatert.
Njård var sterke i årets NM i Stavanger

Postet av Njård den 3. Mai 2023

En ny generasjon Njård fektere viser seg frem

16 åringen Martin Aleksander Vik kjempet seg helt til finalen i klassen U23 og tok en velfortjent sølvmedalje etter å ha tapt for Stavanger-fekteren Emilis Krasikovas. På veien til finalen slo Martin Aleksander knepent ut sin klubbkamerat Filip Zeljkovic i semifinalen (15), som sikret Njård to pallplasser. 16 år gamle Mie Selinger deltok på seniorlaget som slo Bygdøy i damefinalen.


 Herrelaget til Njård slo vår gode naboklubb Bygdøy i finalen med sifrene 45-37, etter å ha knivet seg frem til finalen med 2-støtsseier over vertsklubben Stavanger. Under den spennende finalekampen merket Njårds Benjamin Dahlbo seg med sin imponerende innsats mot Bygdøy-fekternes sterke Bartozs Piasecki og Claus Mørch jr. Fredrik Backer leverte igjen imponerende fekting med sine stilrene og overraskende flech-løp for å stikke motstanderen på hånden, som sammen med Sturla Torkildsen utgjør stammen av Njårds etablerte kårdefektere.  I den avgjørende matchen viste Njårds fektende trener Anatoliy Herey at han fortsatt er i verdensklassen. Med elegant og sømløs bevegelse langs pisten, kombinert med lynkjappe armbevegelser gjorde han tidligere OL-sølvvinner fra London i 2012 nærmest til en statist og kunne hente hjem en velfortjent Njård-seier forteller Pål Frisvold styremedlem i Njård Fekting
 
 Like imponerende var Njårds damelag, bestående av Irina Aschehoug, Thale Hille-Dahl, Pia Albertson og 16 år gamle Mie Selinger som slo Bygdøy Fekteklubb  overlegent i finalen med sifferene 45-37 etter å ha hamlet opp med Stavanger-damene med 45-31 i semifinalen. Irina, Thale og Pia stod for en ren maktdemonstrasjon mens Njårddamenes Mie Selinger bet fra seg i en flott debut på seniorlaget. Njårds andre damelag tok en fin 4.-plass og bestod av Mia og Victora Frivik, Nina Stenland og Ok Kyong Park-Bhasin.
 
 I klassen U23 for damer, kom Frivik-søstrene Victoria og Mia på henholdsvis 3. og 5.-plass.
 
 Njård fekting hadde den største delegasjon med hele 23 fektere under årets NM og stilte med hele fire herrelag og to damelag. I klassen over 40 år vant Sturla Torkildsen en suveren seier. Veteranen Paal Frisvold også gjorde i klassen over 60.
 
 Den eneste disiplinen Njård måtte reise hjem uten medalje var i individuelt for herrer som ble vunnet av bergenseren Thomas Geitung.
 
 Med i alt seks av ti mulige gullmedaljer markerte Njård seg som en av Norges ledende fekteklubber, både i bredde og topp. Et svært godt utgangspunkt for klubbens videre utvikling. Og med topp-treneren Anatoliy Herey er klubben klare for nye høyder - hvor deltakelse i Europa-cup for lag i 2024 blir den neste store prøven.

Njård Sommercamps Uke 26 og 33

Postet av Njård den 12. Apr 2023

Njård Tennis avholder sommercamper første og siste uke i sommerferien. Uke 26 (26-30 Juni) og uke 33 (14 - 18 August). Dette er en fin mulighet for å trene litt ekstra tennis i sommerferien eller prøve tennis for første gang vi har baller og grupper på alle nivåer. 

Info om camp finner du i påmeldingen (via Spond), eller du kan ta kontakt på janken@njaard.no om eventuelle spørsmål. 


Påmelding Uke 26: 

https://club.spond.com/landing/courses/njaard/039CD84B5CB346F8829290ACBC3FB465

Påmelding Uke 33: 

https://club.spond.com/landing/courses/njaard/A812D10BA72140D29A34D9A458EF81C8


Njård Tennis 
Kari Katharina Uglem er ansatt som daglig leder i Njård

Postet av Njård den 22. Mar 2023

Kari Uglem er ansatt som ny daglig leder i Njård, etter en grundig prosess med flere kandidater er vi i styret veldig fornøyd med at Kari har takket ja til å jobbe i Njård. Kari har god erfaring innen privat næringsliv så vel som innen idretten. Vi har stor tro på at Kari vil være med på å utvikle Njård ytterligere til det beste for alle våre medlemmer og ansatte. Det er stor fokus i samfunnet på de positive sidene ved å delta på aktiviteter og her skal Njård fortsette å ta sitt ansvar.

Kari vil ha oppstart hos oss 1. august 2023.

 På vegne av klubben vil jeg ønske Kari velkommen!

Jan Gunnar Boehlke

Styreleder Njård

Årlig møte Njård alpin 7.mars 2023

Postet av Njård den 1. Mar 2023

Njård Alpin kaller herved inn til årlig møte via Microsoft Teams, 7.mars kl. 19:00-20:00

Microsoft Teams-møte

Bli med fra datamaskinen, mobilappen eller romenheten

Klikk her for å bli med i møtet

Møte-ID: 365 571 399 396
Passord: BZQgGQ 

Last nedTeams | Join on the web

Eller ring inn (bare lyd)

+47 21 40 21 35,,661398101#   Norway, Oslo 

Telefonkonferanse-ID: 661 398 101# 

Agenda

  1. Konstituering
  2. Kort oppsummering av avdelingens aktiviteter for 2022
  3. Godkjennelse av Årsberetning
  4. Godkjennelse av Regnskap
  5. Behandle eventuelle innkomne forslag
  6. Kort om avdelingens aktiviteter for 2023
  7. Behandle budsjett for 2023
  8. Foreta valg av styre

Vi tar gjerne imot forslag, nye styremedlemmer og foreldre som ønsker å bidra i vår avdeling og er med å drive klubben videre! Ta kontakt:)

 

DOKUMENTER

Her kan årsmelding og budsjett for 2023 lastes ned:

Årsmelding 2022 - Njård Alpint_vFF.pdf

Årsregnskap 2022 Budsjett 2023 Njård Alpin.xlsx

Sterk innsats på Hovedlandsrennet!

Postet av Njård den 27. Feb 2023

Sterk innsats av Njård i Hovedlandsrennet 15-16 års klassen på Meråker i helga! Vi deltok med 7 løpere i det som regnes som uoffisielt NM. Ekstra gratulerer til Leopold med gull på 7,5 km intervallstart, sølv på stafett for Oslo, og bronse på sprint!

Tennis - Green Tour

Postet av Njård den 8. Feb 2023

Njård Tennis sine spillere Mikhael Ellingsen og Ditlev Smith spilte meget bra på Green Tour i helgen. 

I en iskald boble på Ljan tennisklubb møtte Njård-spillerne ett år eldre gutter fra Norstrand TK, men klarte å slå bra fra seg med offensivt spill. 

Aller best gjorde Mikhael og Ditlev det i double - og vant flere kamper på rad. 

"Hadde jeg fått til servene mine bedre fra start, kunne vi vunnet enda mer, sier Mikhael til Njård etter kampen"
Årsmøte i Njård

Postet av Njård den 2. Feb 2023

Det innkalles til årsmøte i Njård 20.03.2023 kl 1800 - på klubbhuset i Jensmessveien.

Siste frist for å melde inn saker til årsmøte er 06.03.2023.

For å ha stemmerett må man ha fylt 15 år i løpet av 2023, vært medlem av idrettslaget i minst en måned og ha betalt medlemskap for 2023.

Årsmøte 20 03 23.pdf

Årsmelding Njård 2022 signert.pdf

Årsregnskap 2022 Njård signert.pdf


Evntuelle saker sendes til styreleder Jan Gunnar Boehlke jan.gunnar.boehlke@gmail.com

Klubbdag hos Mastersport - 30% rabatt

Postet av Njård den 25. Jan 2023

Njård har avtale med Mastersport på tennisutstyr og fører kjente merkevarer som Head, Wilson, Babolat, Lacoste, Nox og Adidas. Fom i dag får du 30% rabatt i nettbutikken ved å benyttet koden "KLUBBDAG"

Ønsker du å møte opp i butikken gjelder følgende datoer:

torsdag 02.02.23, onsdag 08.02 og torsdag 09.02 alle dager fra kl 1000-1800. Adresse Rasch vei 38

https://mastersport.no/