God jul og godt nytt år!

Postet av Njård den 23. Des 2020

Kontoret på Njård er stengt fra 24. desember til og med 3. januar.   

Vi ser veldig frem til koronafrie tider, når de enn måtte komme, hvor vi kan ønske ALLE våre medlemmer velkommen tilbake.
Black Friday

Postet av Njård den 23. Nov 2020

På Black Friday (fredag 27.11.20) vil vi det være 20% rabatt på alle varer Njårdprodukter hos Bull SKI & KAJAKK. Her finner du hettegensere, joggbukser, t-shirt, treningsdresser og mye annet. 

Tilbudene vil du finne her: https://bull-ski-kajakk.no/Nj%C3%A5rdFritid
Organisert trening settes i gang igjen onsdag 3. februar

Postet av Njård den 9. Nov 2020

Følgende retningslinjer gjelder:

 • Organisert trening tillatt både ute og inne for barn og unge opp til og med ungdomsskolealder
 • Ungdom i videregående får kun lov til å ha organisert trening ute
 • Organisert trening for voksne i alder fra 20 år kan fortsatt ikke drive organisert trening, hverken inne eller ute. Vi oppfordrer til trening på egenhånd.
 • Arrangement fortsatt ikke lov.

 De forskjellige idrettsavdelingene vil sende ut egen info vedrørende oppmøte/organisering.

Se ytterligere informasjon fra Oslo idrettskrets: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/nyhet/2021/dette-gjelder-fra-3.februar/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kjære medlemmer

Så ble den lille gleden en del av dere medlemmer fikk i forrige uke dessverre svært kortvarig.

 Med referanse til nye innstramninger både fra Oslo Kommune og NIF stenger vi alle anlegg på Njård fra i dag. Det er heller ikke lov å gjennomføre organisert trening ute.

Oslo Kommune stenger også alle sine idrettsanlegg fra i dag for all bruk, både innendørs og utendørs. Dette gjelder også toppidrett.

Disse innstramningene gjelder i første omgang frem til 31. januar.

Vi følger med på situasjonen og oppdaterer om det kommer endringer som medfører mulighet for aktivitet. Inntil videre oppfordrer jeg til å gå ut i det fine været og holde avstand.

Med vennlig hilsen

Marianne Holen

Daglig leder

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Byrådet i Oslo åpner for fritidsaktiviteter for barn i barneskolealder. Vi kan fom i morgen torsdag 21.01.2021 ta i mot alle som skal delta på orgnisert idrett her  hos oss. 

Avdelingen vil informere om oppstart.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Godt Nytt år alle sammen!

Dessverre starter året med nye innstramninger hva angår idrettsaktivitet. Regjeringen gikk i går ut med bl annet følgende anbefalinger:

 • Alle organiserte idrettsaktiviteter innendørs anbefales utsatt til etter 18. januar, inklusive aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/kohorter. Alternativ trening kan gjennomføres ute så lenge meteren overholdes.
 • Aktiviteter utendørs for barn, unge og voksne kan i perioden gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand, én meter. Utendørsaktiviteter som f.eks. fotball, bandy og ski, må gjennomføres uten kontakt for alle aldersgrupper.
 • Toppidrett som har et særskilt unntak med egen regulering, omfattes ikke.

 

Norges Idrettsforbund anbefaler - og forventer - at alle organisasjonsledd følger disse anbefalingene.

 

Dette betyr at all innendørs aktivitet i regi av Njård inntil videre er utsatt, bortsett fra det som defineres som toppidrett. Ny informasjon vil komme når vi setter i gang igjen.

 

Hele idretts Norge er fortvilet over at barn igjen blir utestengt fra organiserte idrettstilbud, men vi kan ikke annet enn håpe på at vi snart kan åpne opp igjen innenfor trygge rammer.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi avventer nå nærmere informasjon fra Oslo Kommune og håper vi får sette i gang igjen onsdag 3. februar.

 

 

 

 

 

Nye retningslinjer for breddeidretten i Oslo er kommet og vil gjelde fra og med 10. desember og tom 07.01.2021.

 

 • Forbud mot innendørs breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder og utendørsidretter.
 • Forbudet vil ikke gjelde for de som driver toppidrett og er under 20 år. De dette angår i Njård får beskjed fra sin avdeling.

 

For øvrig gjelder tidligere utsendte retningslinjer:

 • Det vil kun være barneskolebarn, trener/trenerteam, styremedlemmer i Njård og ansatte som får adgang til idrettsanleggene. Foresatte vil ikke lenger få anledning til å gå inn i lokalene.
 • Alle tennisbaner er stengt for booking/spilling. Kun organisert trening/kurs for barneskolebarn vil bli gjennomført på banene.

Vi ber alle foreldre formidle dette til barna og ønsker velkommen til en trygg og koronafri trening.

Dessverre starter året med nye innstramninger hva angår idrettsaktivitet. Regjeringen gikk i går ut med bl annet følgende anbefalinger

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Med henvisning til nye innstramninger i Oslo Kommune vil følgende gjelde for idretten og anleggene på Njård fra og med tirsdag 10. november :

 • All trening for barn og unge under 20 år fortsetter slik den har vært gjennomført den siste tiden, og i henhold til de oppdaterte smittevernreglene fra Oslo Idrettskrets. De kommer her den 9. november.
 • Organisert trening for voksne over 20 år kan ikke gjennomføres i de neste 3 ukene.
 • Det vil kun være barn og unge, trener/trenerteam, styremedlemmer i Njård og ansatte som får adgang til idrettsanleggene. Foresatte vil ikke lenger få anledning til å gå inn i lokalene.
 • Alle tennisbaner vil være stengt for booking/spilling de neste 3 ukene. Kun organisert trening/kurs for barn og unge vil bli gjennomført på banene. 

Vi er veldig glade for at barn og unge får fortsette sin aktivitet. Samtidig synes vi det er leit at de voksne må ta en pause. Vi håper og tror, at ved å gjøre disse innstramningene, vil det medføre at de voksne også kan komme i gang igjen om ikke altfor leng

 

 
Grunnarbeidet er ferdig og hallen er oppsatt.

Postet av Njård den 29. Okt 2020

Oppdatert 02.12.20

Grunnarbeidet er ferdig og hallen er oppsatt.

Gulvet er lagt, speilet kom opp på veggen i dag. Nå fortsetter montering av apparater og utstyr

Innsamling til de siste 300 000 kr vi trenger for å makse utstyret til hallen har også hatt en god start. Vi takker masse til dere som allerede har bidratt (ca 100 medlemmer), men oppfordrer samtidig alle andre til å gi sitt bidrag, stort eller lite.

#Vipps 103379 eller https://sponsor.me/Njard

Bli med på spleiselaget og bidra til ny idrettshall på Njård.

Postet av Njård den 13. Okt 2020

«Sammen blir vi best»

Forrige uke ble første byggestein lagt for å reise en midlertidig kombinert basis- og turnhall, hvor alle våre avdelinger vil få mulighet til å trene og utvikle seg – sammen. Arenaen skal stå klar allerede i desember i år – og vil være i full bruk fra første semester 2021. Realiseringen av hallen kom etter 3 års målrettet arbeid, og vi håper den blir et solid fundament som et bevis på Njårds visjon «Sammen blir vi best».

 

Slik kan hallen brukes:

 • Ideell for basistrening for alle idretter hvor de eks kan drive;
  • Styrketrening i et område utstyrt med nødvendig utstyr
  • Lage hinderløyper som benytter hele hallen
  • Trene kroppskontroll på trampoline, bommer etc
 • Utvidelse av tilbud for breddepartier i turn og RG
 • Avlaste Njårdhallen for å gi bedre plassutnyttelse og sikre færre utøvere pr kvm
 • En kastevegg gir alle håndballspillere mulighet for å ha skuddtrening, i tillegg muligheter for teknisk trening på åpen hallflate

 

ET LITE BIDRAG GJØR STOR FORSKJELL

Vi vil gjerne fylle hallen med topp moderne utstyr, men i et annerledes år med store utfordringer håper vi du kan hjelpe oss å komme i mål med optimalt utstyr. Bidraget øremerkes innkjøp av utstyr og alle bidrag vil gjøre en stor forskjell. Målsetningen er å samle inn 300 000 kr.

 

Du bidrar ved å benytte Vipps Njård #103379

 • Ja – jeg vil bidra med 200 kr
 • Ja – jeg vil bidra med 500 kr
 • Ja – jeg vil bidra 5.000 eller mere og du vil få ditt navn/firmanavn på en profilvegg i hallen  «Bygget i samarbeid med ….…….» I dette tilfelle - send en SMS til 99 79 11 24 med ditt navn og du blir kontaktet. Hvis ønske om faktura så ordner vi det.

 

Skisse for innhold i hallen:


Tusen takk.

 

Hilsen fra Njård hovedstyre

 

For spørsmål om hallen kontakt:

Daglig leder Njård      Marianne Holen  marianne@njaard.no

Styreleder Njård         Jan Gunnar Boehlke jan.gunnar.boehlke@gmail.com

 
Njårds årlige Sportsmesse er avlyst

Postet av Njård den 30. Sep 2020

Njård har de siste årene arrangert en Sportsmesse i oktober med kjøp og salg av vintersports utstyr fra etablerte levrandører og med Njårds eget bruktmarked.


I høst vil dessverre denne bli avlyst pga Covid 19. Vi ser oss ikke i stand til å få arrangert denne på en god måte med tanke smittesituasjonen i Oslo. Vi håper at vi i 2021 er tilbake med en stor og fin Sportsmesse slik den pleier å være.

Parkering på Njård – hva er dette?

Postet av Njård den 11. Sep 2020

Vi vil informere om at vi frem til den 18. september har leid ut deler av den store parkeringsplassen til Railcom i forbindelse med at de gjør en jobb i nærområdet. Dette har vi gjort kun pga at det gir ekstra  inntekter til klubben. Parkeringsinntektene ble sterkt redusert i en lang periode fra 12. mars og det er noe av det tapet vi forsøker å ta inn igjen her. Vi beklager selvfølgelig den ulempen færre parkeringsplasser fører til for våre medlemmer.

Dette blir imidlertid en test på hvordan situasjonen blir når vi setter i gang med bygging av den nye midlertidige hallen i begynnelsen av oktober da den vil ta ca samme område av plassen.

Vi minner for øvrig om de parkeringen vi har på vestsiden av hallen mot ambassaden. De vil også nå få to timer gratis hele dagen.

 
Parkering/drop-off barn på Njård - nytt kjøremønster fra i dag

Postet av Njård den 8. Sep 2020

Vi har over tid sett at parkeringsforholdene på parkeringsplassen foran hovedinngangen ikke er gode i forhold til alle barn som sirkulerer utenfor, spesielt i perioden 15-20 på ettermiddagene. Som en følge av Covid-19 restriksjoner vil mange partier ha oppmøte/henting på øvre parkeringsplass fordi foreldrene ikke kan følge barna inn. Dette har ført til at det i denne perioden sirkulerer enda flere folk rundt hovedinngangen og inngangen til Gymsalen. Vi er selvfølgelig opptatt av å opprettholde en god sikkerhet for alle.

 

 • I perioden MAN – FRE kl 15-20 vil «rundkjøringen» foran Njårdhallen få et annet kjøremønster. Se tegning under. Her vil det kun være mulig å droppe barn ved en kort stopp. Om barn skal hentes, må barnet stå klar, slik at det ikke dannes kø i denne rundkjøringen.
 • I samme periode blir det ikke tillatt å kjøre inn for å parkere på denne plassen. All parkering må skje på den nedre parkeringsplassen. Der er det to timer gratis parkering.  Dette betyr at skal du følge barnet inn til trening, eventuelt hente barn som ikke står klare, så må parkeringen skje der.
 • I de første to ukene vil vi i den aktuelle perioden ha en «parkeringsvakt» som informerer om dette og vi oppfordrer sterkt til å følge vaktens anbefaling. 

Vi håper på forståelse og at alle tar ansvar for å følge de nye retningslinjene for parkering.
Hurra for ny hall

Postet av Njård den 31. Aug 2020

Endelig skal vi få lov til å sette opp den midlertidige hallen vi har jobbet for i 3 år. Plan- og bygningsetaten ga grønt lys i juli og om alt går etter planen vil hallen stå klar i begynnelsen av desember. Denne hallen vil gi mulighet for flere turnpartier hvor vi i dag har ventelister, videre vil RG kunne flytte en del av sine breddpartier ut i denne hallen slik at det blir bedre plass inne i Njårdhallen. Hallen vil få en kastevegg for håndballen og det vil bli en trampoline som alle kan benytte seg av. For øvrig vil hallen bli et supert sted for å holde fysisk/alternativ trening for alle våre idretter, og helst kan flere idretter holde på samtidig – Sammen blir vi best.

Vi kommer tilbake med mere informasjon om hallen.

Hallen skal stå på nordre del av parkeringsplassen. Her ser vi flere av våre trenere som gleder seg til ny hall og mere plass
NM Tennis august 2020

Postet av Njård den 25. Aug 2020

Grattis til Birgitte Midttun som tog en kjempeflott 2 plass under tennis NM på Asker sist helg.

Dette var en av mange fine placeringer i NM og nu håper vi den fine formen håller i seg under tuneringerne kommende vinter.
Oppdaterte idrettsveileder + ofte stilte spørsmål. Kilde NIF

Postet av Njård den 18. Aug 2020

Helsediretoratet har oppdatert sin idrettsveilder med at barn kan utvøre flere idretter innen 48 timer. Mer info kan dere lese fre idrettsforbundes sine sider: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-presisering-barn-kan-utove-flere-idretter-innen-48-timer/ 

Ofte stilte spørsmål: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/ofte-stilte-sporsmal-fra-il-vedrorende-korona/
Velkommen til høst semesteret hos Njård

Postet av Njård den 14. Aug 2020

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til et nytt høstsemester hos Njård. Etter to flotte uker med sommercamper så starter noen avdelinger opp med ordinær semestertreninger fom uke 34. For å se hvem som starter når klikk inn på avdelingsidene i den grå menylinjen over.

 • Ingen skal komme på trening om de er syke eller har symptomer på Covid-19
 • Ingen skal komme på trening om de er i karantene eller isolasjon
 • God håndhygiene ved å vaske hender før dere kommer på trening, og etter dere har vært på trening, og gjennom treningen dersom det blir nødvendig (feks. ved kontakt av utstyr)
 • Dersom utstyr brukes skal treneren styre dette. 
 • Holde avstand der det er mulig. På gult nivå er det lov i idretten med "normal kontakt under aktiviteten" (Fra Helsedirektoratet sine hjemmesider), men vi gjør kontaktreduserende tiltak bl.a. ved å tilpasse aktivitetene til situasjonen
 • Håndhilsing, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås der det er mulig.
 • Alle skal ha egen drikkeflaske med navn på.

Det oppfordres til å bruke alternativer til kollektivtransport til og fra aktiviteten. Anbefaler å bruke bil, sykkel eller gå til trening
Ledig treningstid i håndballhallen høsten 2020

Postet av Njård den 27. Jul 2020

Vi har ledig treningstid i håndballhallen onsdager kl 2100-2200 fom 19. august. Ved interesse, ta kontakt med Lise, lise@njaard.no eller pr telefon 99621242.
Njårdhallen i sommer

Postet av Njård den 25. Jun 2020

Da er det straks klart for sommerferie. I uke 27 vil kontoret være bemannet fra kl 0900 - 1500.

Njårdhallen vil være åpen for tennisreservasjoner i juli - resevasjonene gjøres i Sporty (https://tennis.njaard.no/p/26734/bestille-bane

Ønsker man å spille tennis ute kan man enten booke drop- in timer eller betale spilleavgift (https://tennis.njaard.no/p/52511/spilleavgift-2020 )

Kontoret vil være feriestengt i uke 28,29,30 og 31.

Kontaktinfo finner du her om det skulle være noe: https://www.njaard.no/p/21267/administrasjonen 

Det innkalles herved til ekstraordinært årsmøte på Njård 29. juni kl 18:00 i Gymsalen.

Postet av Njård den 15. Jun 2020

Det vises til årsmøte i Njård 18. mai.

I forkant av årsmøte hadde hovedstyret sendt ut informasjon om status i klubben rundt koronasituasjonen. Det ble informert om hvilke vurderinger hovedstyret hadde gjort vedrørende spørsmål rundt refusjon av treningsavgift pga Covid-19. Styret informerte om at de på det tidspunkt ikke kunne se hvilke økonomiske følger den pålagte treningsstoppen ville føre til for klubben totalt og mente derfor at det ikke var forsvarlig å sette i gang noen systematisk refusjon/rabattering, men snarere at avdelingene vurderte hva de hadde mulighet for å gi av kompensasjonstrening. Videre viste hovedstyret til medlemmenes mulighet om å fremme egne forslag om dette på årsmøte. 

Til årsmøte kom det følgende forslag:

Reduksjon i pris på treningsavgift for høstterminen

Hovedstyret behandlet forslaget og hadde denne innstillingen til årsmøte:


Hovedstyret foreslår å revidere budsjettet og innkalle til et ekstraordinært årsmøte for å gi mere økonomiske fakta, dette for å gi medlemmene et fornuftig grunnlag for avstemming.

Hovedstyrets forslag ble vedtatt og derfor innkalles det således til ekstraordinært årsmøte for å behandle dette.

 

Saksdokumenter ekstraordinært årsmøte i Njård.pdf

 

Vi planlegger for et møte på Njård da det vil være tillatt med 200 personer på et slikt arrangement.

Vi ber om påmelding her:

https://njard.weborg.no/event/667

 

Møtet blir holdt i gymsalen.

 

 

Hilsen

Hovedstyret i Njård
20% rabatt på varer i shoppen!

Postet av Njård den 10. Jun 2020

20% salg i shoppen!

Vi har 20% på varer fra Bull Ski og Kajakk og tennissko fra Babolat ut juni. Gjelder kun varer vi har i butikken. 
Åpen trening i rytmisk gymnastikk i uke 24 og 25!

Postet av Njård den 8. Jun 2020

Åpen trening i rytmisk gymnastikk hos Njård RG? Er du interessert kan du frem til skoleslutt være med på treninger i gymsalen i Njårdhallen for å se om dette kunne være noe fra høsten av. Dette gjelder alle jenter fra 6 til 15 år. Hvert barn som møter opp må ta med seg en lapp hvor navnet til barnet fremkommer, alder og fødselsår, hvilket klassetrinn de skal begynne i fra høsten av, samt navn, emailadresse og telefonnummeret til en foresatt , og som leveres til treneren ved starten av treningen. Vel møtt!

 

Følgende aldersgrupper trener til følgende dager og tider:

 

Mandager fra kl. 17.30 til 18.15 for jenter som skal starte i 1. og 2. klasse fra høsten

Møt opp utenfor gymsalen på mandag kl. 17.30 . Der møter dere Amanda som vil ta dere med inn i gymsalen.

 

Onsdager fra kl. 16.00 til 16.45. for jenter som skal starte i 1. og 2. klasse fra høsten.

Møt opp utenfor gymsalen på mandag kl. 16.00. Der møter dere Amanda som vil ta dere med inn i gymsalen.

 

Onsdager fra kl. 17.30 til 18.30. for jenter som skal starte i 3. og 4. klasse fra høsten.

Møt opp utenfor gymsalen på mandag kl. 17.30 . Der møter dere Ylva som vil ta dere med inn i gymsalen.

 

Onsdager fra kl. 18.30 til 19.30. for jenter som skal starte i 3. og 4. klasse fra høsten.

Møt opp utenfor gymsalen på mandag kl. 17.30 . Der møter dere Ylva som vil ta dere med inn i gymsalen.

 

Torsdager fra kl. 18.00 til 18.45. for jenter som skal starte i 1. og 2. klasse fra høsten.

Møt opp utenfor gymsalen på mandag kl. 18.00 . Der møter dere Amalie som vil ta dere med inn i gymsalen. 

 

Torsdager fra kl. 19.00 til 20.30. for jenter som er mellom 10 og 15 år. 

Møt opp utenfor gymsalen på mandag kl. 19.00 . Der møter dere Amalie som vil ta dere med inn i gymsalen.

 

Vennligst husk å ta med en lapp med ovennevnt informasjon som leveres treneren når timen starter. Skriv også gjerne på hvilke klasse datteren deres skal begynn i fra høsten av.

 

Den 08.06. åpnes det for påmelding til de forskjellige partiene. Les mer om de forskjellige partiene her: https://gymnastikk.njaard.no/p/22811/bredde 

Eventuell ytterligere informasjon kan får ved henvendelse til: henriette.lillebekk@gmail.com 

Ikke vent med å melde på, her er det førstemann til mølla!
Lederskifte i Njård Hovedstyre

Postet av Njård den 25. Mai 2020

18. mai ble Erik Solberg takket av som styreleder for Njård gjennom 6 år. Erik har viet en stor innsats til klubben.

Erik sier han synes det har vært både morsomt og givende å være tillitsvalgt i Njård. Idrett har alltid vært en viktig del av hans liv og Erik sier det var helt naturlig for han å engasjere seg som tillitsvalgt når hans barn startet med aktiviteter i klubben, helt tilbake 2005.  Han tok over som styreleder av gruppen i 2005.  Det vervet hadde han i 6 år. Erik satt også i valgkomiteen i klubben før han gikk inn som medlem i hovedstyret og hvor han etter hvert ble leder i 2014.

Njård takker Erik for en strålende innsats i alle disse årene, vi vet alle at uten ildsjeler som han er det umulig å drive idrettsklubb. Og vi benytter derfor anledningen til å takke alle dere frivillige som år etter år gjør en stor innsats for klubben.

Jan Gunnar Boehlke som har tatt over som styreleder er en av disse. Han har allerede 8 år som tillitsvalgt i Njård, 5 år som medlem av tennisstyret hvorav 3 år som leder. Han har også sittet 4 år i hovedstyret, derav to år som nestleder. Klubben takker for at Jan Gunnar tar over ansvaret etter Erik. Han har med sin erfaring god kunnskap om klubbdriften og vet hvor utfordringene ligger. Vi ønsker Jan Gunnar lykke til med oppgavene som venter.

Signert protokoll årsmøte Njård 2020.pdf

 
Avvikende åpningstider i mai

Postet av Njård den 29. Apr 2020

Tennishallen og bobla (inntil den blir tatt ned( holder stengt følgende helligdager:


17. Mai

21. Mai
Tennishallen og bobla åpner for drop-in timer

Postet av Njård den 27. Apr 2020

Tennishallen og bobla har åpnet for booking igjen, men kun singelspill er tillatt. Det er flere ledig timer på ettermiddag/kveld.

 Koronavettregler:
-God håndvask /antibac før og etter trening
-Kun friske personer uten symptomer kan spille/delta på trening.
-Hold avstand (minimum 2 meter) til de andre på treningen.
-Avstandsregel må også overholdes ved samlinger før og etter trening
-Ikke ta på andres utstyr, stolper og nett.
-Ikke spytte (bør være en selvfølge;-)
-Berøring av ball er OK for spillere fra samme husstand, men ved spill fra forskjellige husstander er berøring av ball ikke tillatt, - må tas opp med bruk av racket/fot
-Ha med drikkeflaske.
 -Garderober og klubbhus er stengt.

 Booking gjøres via Sporty.
Digitalt Årsmøte for Njård 18. mai kl 1800

Postet av Njård den 24. Apr 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Njård 18. mai 2020 kl 18:00.

Til info for de som deltar på møte i dag: Ny link til teams er sendt til alle påmeldte. Se ytterligere info der.


Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020. 

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 14. mai : https://njard.weborg.no/event/568 

(fungerer ikke linken anbefaler vi deg å kopiere adressen inn i nettleseren – ved problemer med påmelding, send mail til info@njaard.no)


 

Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.  


 Følgende lenke benyttes for å få tilgang til møtet Bli med i Microsoft Teams-møte

For nærmere informasjon om digitale årsmøter, se NIFs side om digitale årsmøter her

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 4. mai til  admin@njaard.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes. Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av saklisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv. 

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter finnes her:

Årsmøte Njård saksdokumenter.pdf

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Njård i minst én måned, fylle minst 15 år i 2020, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Njård. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Njårds lover  https://www.njaard.no/p/33882/njards-lover

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan følgende kontaktes:

Daglig leder Marianne Holen admin@njaard.no 

Styreformann Erik Solberg, erik@hagagolf.no

Velkommen!

Med vennlig hilsen

Styret i NjårdVi er i gang igjen med aktivitet

Postet av Njård den 21. Apr 2020

De fleste av våre idrettsavdelinger er nå godt i gang med aktivitet ute med fokus på smittevernreglene som vi har å forholde oss til. Det kjøres alternativ trening med kondisjon og styrke av alle slag.

Tennishallene våre er dessverre fortsatt stengt for ekstern drop-in, men vi har hatt noe aktivitet for definerte grupper. Klargjøring av utebanene er også godt i gang og vi satser på at de vil kunne åpnes for alle en gang i løpet av uke 18.

Nærmere informasjon om dette kommer i løpet av uken.
Ekstreme tider = Ekstreme priser! Bull Ski & Kajakk AS

Postet av Njård den 26. Mar 2020

Billigere priser enn nå håper vi dere aldri får se i Bull igjen: https://bull-ski-kajakk.no/ekstremsalg
God Påske

Postet av Njård den 11. Mar 2020

Oppdatert 08.04.2020

Vi går nå inn i en påske som vi tror de fleste av oss vil huske for alltid, det vil være den tiden da vi ikke fikk lov til å gjøre det vi egentlig hadde lyst til, - måtte kjenne på en form for manglende frihet. Kanskje har vi godt av å kjenne litt på det.

Påsken på Njård vil være stillere enn den noen gang har vært, - det har alltid vært noen ivrige hardt satsende utøvere som har hatt sine økter. Slik blir det ikke i år. Anleggene vil fortsatt være stengte, med et unntak.

Tennisbobla i Jensmessveien vil i løpet av påsken åpnes opp for spilling med de restriksjoner som er gitt fra Helsedirektoratet og Norges Tennisforbund. Her vil detaljert informasjon bli sendt alle medlemmer i Njård Tennis når det er klart. 

De øvrige Idrettsforbundene som våre avdelinger tilhører har ikke gitt tilsvarende anbefalinger pr dags dato. Heldigvis er det aktivitet i stort sett alle våre avdelinger, i en eller annen form, enten på nett eller ute. Ta kontakt med din avdeling om du savner informasjon.

 Ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske.

 Med vennlig hilsen

Njård

 

Marianne Holen

Daglig lederOppdatert 03.04.2020

Helsedirektoratet ga den 1. april ut en melding om at det åpnes igjen for aktivitet i regi av den organiserte idretten.

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/nyhet/2020/ikke-fritt-frem-for-idretten/

Basert på den nye informasjon som kom ut har Njårds hovedstyret vurdert hva dette eventuelt kan medføre av endringer for organisert aktivitet i klubben. Styret har enstemmig fattet følgende beslutning:

 I Njård tillates organisert trening UTE i henhold til Helsedirektoratets veiledning og anbefalinger om idrettsaktivitet:

https://www.helsedirektoratet.no/nyheter/veiledning-og-anbefalinger-om-idrettsaktivitet

Det tillates ingen organisert trening INNE og anleggene vil fortsatt være stengt inntil videre. Dette fordi Njård ikke ser at det er mulig å overholde smittevernreglene ved organisert aktivitet innendørs. Njård prioriterer det samfunnsansvaret NIF ber oss ta. Dette innebærer at vi skal være sikre på at vi bidrar til å hindre spredning av koronaviruset når det utøves organisert idrettsaktivitet.

 

Med et stadig bedre vårvær er det svært mye bra trening som kan gjennomføres utendørs.

Våre trenerteam vil også fortsette å jobbe med online trening der det er gjennomførbart.

 

Oppdatert 19.03.2020

Kjære medlemmer,

For å sitere vår idrettspresident: «Norsk idrett står i en krise». I disse dager er det ikke bare norsk idrett, men et helt samfunn som opplever en krise. I Njård opplever vi også tøffe tider. Vi kjenner alle på usikkerhet og bekymring og vi må vel innse at vi den nærmeste tiden kommer til å fungere i en unntakstilstand, men vi har tro på at vi skal klare å komme gjennom dette sammen, for Sammen blir vi best.

I klubben forholder vi oss fortsatt til myndighetene og Norsk Idrettsforbund sine vedtak og det betyr at våre anlegg fortsatt vil være stengt, og all organisert trening fortsatt innstilt på foreløpig ubestemt tid. Mange av våre trenere er allerede permittert, noe vi har vært nødt til å gjøre da vi ikke vet hvor langvarig dette vil bli og hvilke økonomiske konsekvenser det vil få for klubben. Men vi har fortsatt flere av våre ressurser helt eller delvis i arbeid, både sportslige ledere, trenere og adm personell. Vi vil legge til rette for at disse kan jobbe med treningsprogram for dere utøvere nå som dere hverken får gå på skole eller trening. Flere av avdelingene formidler forslag til egentreningsprogram, noen holder på med instruksjon via nett og  videoer blir produsert med forslag til øvelser som sendes ut. Vi ønsker også forslag fra dere utøvere på hva dere savner av input fra våre avdelinger, så skal vi så langt vi klarer bidra på vår måte. Om dere ønsker kontakt oppfordrer jeg til å gå via hovedtrener eller sportslig leder i avdelingen. Har dere allerede etablert kontakt med deres egen trener så er det fint også.

Følg med her for eventuell ny informasjon.


Med vennlig hilsen

Marianne Holen

Daglig leder

Njård

Tlf 997 91 124

admin@njaard.noOppdatert pr 12.03.2020

I går valgte vi å avlyse all idrettsaktivitet i regi av Njård for 14 dager fremover. Vi har i dag besluttet å gå et skritt videre og stenger nå alle våre anlegg på Njård fra  den 13. mars frem til 20. mars. Vi gjør dette fordi vi ønsker å gjøre alt som står i vår makt for å bidra til hindring av ytterligere utvikling av smitten. Dette betyr at både tennisbaner, gymsal og håndballhall også blir stengt for alle leietagere.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppdatert pr 11.03.2020

Njård har i dag besluttet å avlyse trening og konkurranse for sine medlemmer som foregår i regi av klubben fra og med i morgen torsdag 12. mars, - dog med noen svært få unntak. Flere av forbundene, hvor Njårds avdelinger er organisert, har også avlyst/utsatt eller begrenset sine aktiviteter.

Disse grepene er i tråd med rådene fra folkehelsemyndighetene og et ledd i en nasjonal dugnadsinnsats for å begrense spredning av coronaviruset.  

Dette vil i første omgang gjelde frem til og med onsdag 25. mars, men med mulighet for forlenging. Vi oppfordrer til å  følge med her, ny informasjon vil komme.

Vi gjør oppmerksom på at vi per nå ikke har hørt om noen av våre medlemmer som er smittet av korona, MEN vi velger likevel å gjøre dette.
Klubbkassa

Postet av Njård den 10. Mar 2020

Njård jobber stadig med å finne nye inntektskilder og i forbindelse med det har vi valgt å være en av 11 pilotklubbene i et nytt kick-back prosjekt som heter Klubbkassa. De som står bak det selskapet heter Maskineriet AS og er Norges største callsenter.

Enkelt sagt er det slik at når et Njårdmedlem (eller andre) registrerer seg i www.klubbkassa.no  og bestiller et av de produktene som ligger i «poolen» vil det tilfalle klubben alt fra 200 til 1000 kr ved hver bestilling.

Vi har gjort det slik at ifm registreringen, kan man bestemme hvilken idrettsavdeling vedkommende ønsker at pengene skal tilfalle (dette må påføres skjemaet under profilen din)
Njård tar ansvar for å hindre spredning av Korona-viruset

Postet av Njård den 10. Mar 2020

Vi har derfor besluttet å utsette Loppetassen håndballcup i håndballhallen for ca 80 barn lørdag 14. mars. Med familie/venner/arrangørstab ville det fort kunne blitt opp til 3-400 mennesker i hallen gjennom hele dagen. 

Njård vil vurdere andre arrangement som er planlagt videre fremover.

Treningsaktiviteten går intil videre som vanlig.

 

For øvrig gjelder følgende:

 • Voksne og barn som føler seg dårlige skal ikke komme på jobb eller trening.
 • Unngå nærkontakt i form av klemmer, håndhilsning og liknende. 
 • God håndhygiene er viktig, vask godt og vask ofte, vask hender før og etter trening.
 • Vi setter opp anti-bac (det vi har igjen) i fellesområder. Om dere har eget, ta med og benytt før og etter trening.
 • Vi styrker renholdet, med fokus på daglig desinfisering av dørhåndtak, 
 • Har noen vært på reise i det som Helsedirektoratets definerer som risikosoner, kreves det ekstra varsomhet.

Vi oppdaterer med ny info på vår hjemmeside forløpende og oppfordrer derfor til å følge med på den.
Råd og informasjon til Njårds medlemmer vedrørende Corona-viruset

Postet av Njård den 3. Mar 2020

De fleste har nok fått med seg råd og informasjon om Corona-viruset fra Folkehelseinstituttet. Njård ønsker å utdype hvordan vi håper våre utøvere, ansatte/trenere, foreldre og andre frivillige forholder seg til råd og informasjon fra FHI i sammenheng med aktivitet i Njård.

 

Idrett er en aktivitet hvor mange er samlet sammen på et sted og stort sett med stor grad av fysisk kontakt, direkte og indirekte. Dette øker sannsynlighet for både kontaktsmitte og dråpesmitte i både trening- og konkurransesammenheng. På tribuner hvor flere er samlet på et lite definert område skal man også være oppmerksom på økt sannsynlighet for smitte. Uavhengig av sykdomstilfelle, det være seg vanlig forkjølelse eller annen smittbar sykdom,  anbefaler vi ikke våre medlemmer å delta i trening eller konkurranser dersom man er syk.  

 

Utover FHI sine råd om god hånd- og hostehygiene (da særlig håndhygiene i forkant og etterkant av trening/konkurranse) , råder vi våre medlemmer å bruke godt skjønn når det kommer til sykdom og aktivitet. Med mange barn og unge blant våre medlemmer blir det i stor grad foreldre og trenere som må ta ansvar for å minimere risiko for smitte. Det skal selvfølgelig være lov å droppe trening eller konkurranse når man ikke er i form. Det er ofte det beste for den enkelte person, og det er solidarisk overfor andre man potensielt kan smitte. Trenere/oppmenn har også lov til å sende hjem utøvere fra trening eller konkurranse som viser symptomer på sykdom.

 

Så lenge norske helsemyndigheter og Norges Idrettsforbund ikke legger restriksjoner på vår aktivitet, vil vi fortsette som vanlig med trening og konkurranser i Njård.

 

Se for øvrig informasjon på Folkehelseinstituttet og Norges Idrettsforbund.
Årsmøte i Njård

Postet av Njård den 14. Feb 2020

Det innkalles til årsmøte i Njård i klubbhuset Jensmessveien 1 28. mars kl 1800

Du kan også være med på Teams, meld deg på til marianne@njaard.no

Saksdokumenter Årsmøte i Njård 28 03 22.pdf

Siste frist for å melde saker inn til årsmøte: 14. mars,  epost admin@njaard.no

For å ha stemmerett må man ha fylt 15 år i løpet av 2022, vært medlem av idrettslaget i minst en måned og ha betalt medlemskap for 2022.

Har du lyst til å bli med som frivillig i Njård ved å gå inn i noen av våre styrer/komitéer. Eller kanskje kjenner du noen du har lyst til å anbefale oss?

Ta enten kontakt med vårt hovedstyre eller vår valgkomité.

https://www.njaard.no/p/21266/hovedstyret

https://www.njaard.no/p/64713/valgkomite


 

Velkommen.

 

Med vennlig hilsen

Styret i Njård

 
Fantastisk treningstilbud for RG 1 for 1. og 2. klassinger fra 8.3.

Postet av Njård den 10. Feb 2020

Vi ønsker å tilby 1 times rytmisk gymnastikk-trening på 10 søndager i Njårdhallen fremover fra kl. 12.00 til 13.00 på søndager fra den 8. mars og frem til den 31. mai.

 Rytmisk gymnastikk i Njård RG har en stor breddegruppe med gymnaster på de fleste nivåer, og man kan nå hos oss så høyt man vil innenfor sitt potensiale. Treningsformen bidrar til øket mestringsfølelse og god kroppsbeherskelse.

Vi kan tilby RG 1 gymnastene et morsomt RG-kurs med mye rytmisk gymnastikk som er en turnform til musikk hvor man samtidig håndterer gjerne apparatene ball og ring. Etterhvert som man utvikler seg vil man kunne gå over til å også bruke tau, køller og vimpel. Kurset vil også bli ispedd dans og litt ballett. 

Kursholder er russiske Olga Kulagina som er RG trener for breddepartier, kretsdommer i RG, samt ballett og dansepedagog. Hun snakker både norsk og russisk. Velkommen!

Det vil bli trening på følgende datoer:
 8.3, 15.3, 22.3, 29.3, 5.4, 19.4, 3.5, 10.5, 24.5, og 31.5.

Prisen på kurset er kr. 1100,-.

Vil du være med så meld deg på via denne linken: https://njard.weborg.no/event/534

NB! Det tas forbehold om antall påmeldte.
Bull Ski & Kajakk åpner på Røa

Postet av Njård den 22. Jan 2020

Mange gode tilbud!
Gjenbruk - turntøy

Postet av Njård den 15. Jan 2020

Har dere liggende turntøy som har blitt for lite? Hvorfor ikke selge det? Vi er behjelplige med å selge. Tøyet må være pent brukt.

Ta det med til kontoret slik at det blir tilgjenglig for andre, Du bestemmer prisen. Oppgjør med Vipps mellom kjøper og selger.
Salg hos Babolat, vår samarbeidspartner i tennis

Postet av Njård den 15. Jan 2020

Trenger du nytt tennisutstyr - her kan du gjøre godt kupp. https://tennis.njaard.no/p/33941/utstyrsavtale-med-torinor