Høstcamp for Njård bordtennis – en stor suksess!

Postet av Njård den 14. Okt 2024

Høstferien arrangerte Njård bordtennis høstcamp for barn og unge, i samarbeid med Klemetsrud BTK. Totalt hadde vi 16 påmeldte, der 11 spillere kom fra Klemetsrud BTK og 5 fra Njård bordtennis. Campen gikk over tre dager, fra tirsdag til torsdag og vi hadde mye gøy på programmet!

Hver dag startet kl. 10 med oppvarmingsøvelser som inneholdt både lek og moro, med og uten ball. Den første dagen fokuserte vi på å bli bedre kjent med hverandre, både spillere og trenere. Vi lekte navneleker og hadde øvelser som gjorde at alle raskt lærte hverandres navn. Det skapte en morsom og inkluderende atmosfære fra første stund.

Rundt kl. 11:30 samlet vi oss for en felles lunsj hvor barna fikk servert gratis mat. Vi fortsatte også med navneleker under lunsjen, noe som var kjempegøy for både store og små.

Etter lunsj gikk vi i gang med bordtennistreningen. Barna fikk prøve seg på forskjellige øvelser innen teknikk og fotarbeid og lærte mye nytt underveis. Det var både lærerikt og gøy, og alle fikk masse nyttig erfaring som de kan ta med seg videre. 

Alt i alt var det en fantastisk høstcamp hvor barna storkoste seg, ble kjent med nye venner fra andre klubber, og lærte mye om bordtennis. Vi vil rette en stor takk til alle deltakerne og en spesiell takk til Klemetsrud BTK for et flott samarbeid.

Vi gleder oss allerede til neste camp!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.