SHOPPING KVELD FOR NY NJÅRD FEKTING KLESKOLLEKSJON - MANDAG 27. FEBRUAR

Postet av Njård den 15. Feb 2017

Kjære medlemmer,

DET BLIR SHOPPINGKVELD PÅ FEKTESALEN !

MANDAG 27. FEBRUAR KL. 18.30 - 20:00

MED 25% RABATT TIL BUTIKKPRIS!

Njård Fekting har samarbeidet med Nike og Thorshov Sport med å utvikle en klubbkolleksjon med klær med Njård Fektings logo og med vår sponsor logo.

Som en del av vår profilering som en ledende klubb har styret bestemt å etablere en ny kleskolleksjon for våre utøvere. Vi har valgt ut en serie artikler som fyller de fleste behov som sees på høyre side, som vi har kalt Njård Fektings kleskolleksjon. Formålet er å profilere samhold, profesjonalitet og sponsor i alle konkurranser der våre fektere deltar.

Detaljene finner du nederst på siden eller på lenken under, eller på under meny på hjemmesidene under "Medlemskap" og på fliken "Bestille fra kleskolleksjon".

Oversikt over artikler i kleskolleksjon

Mandag 27. februar kommer representanter for Thorshov Sport til fektesalen mellom 18:30 - 20:00 for å vise frem klærne og ta bestillinger.

Akkurat denne kvelden får alle 25% rabatt på veiledende pris.

Det er snart også mulig å bestille på nett direkte utenom shoppingkvelden, men da vil rabatten til veiledende pris være bare 15%.

Det er høykvalitetsprodukter. Klubben ønsker at de som konkurrerer fremstår med denne kleskolleksjon i forbindelse med konkurranser. Viktigst er å kjøpe genser "Academy Midlayer", eller overtrekksdrakt; primært den som heter "Club Trainer Jacket". Hettegenser er også greit.

Under et utvalg av artiklene som kan kjøpes med 15% på veiledende pris utenom shoppingkvelden. På shoppingkvelden vil Thorshov Sport gi 25% rabatt! Så kom!
VelkommenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.