Noen plasser igjen på vår fantastiske sommerleir på Stavern - påmelding innen 30. juni!

Postet av Njård den 1. Jun 2017

Njård Fekting inviterer til fantastisk sommerleir i vakre omgivelser på Stavern, mandag 14. august til fredag 18. august! Dette er siste uke av sommerferien. Vi tar vare på barna fra mandag til fredag og vi tar godt vare på dem! Stavern er en fantastisk by om sommeren og har flest soldager i hele landet! Leiren passer for barn fra 10 år!

Sommerleiren er svært viktig for klubbens liv. Her får fekterne nye venner. De opplever ferie, bading og moro, samtidig som de får en sterk utvikling med fekting.

Det trenes fekting hver dag, hvilket gir mulighet for å lære alle aspektene ved fekting; teknikk, taktikk, kroppskontroll, hurtighet, fektereglene og våpenstell.

Under bilder fra sommerleiren 2015!

Fekteleirer er i helt nydelige omgivelser på Fredriksvern Verf. Foreldre er hjertelig velkommen.

Se bilder fra stedet her!

Bilder Fredriksvern Verft

I år har vi laget et spesielt opplegg for klassen 10-13 år. Og klubben stiller med minst 3 fektetrenere under ledelse av vår hovedtrener; Frederic Roqueta.

Se invitasjon og program ved å trykke på lenken under.

Invitasjon og program Stavern 2017

Påmelding skjer via betalingssystemet på våre hjemmesider. Velg Sommerleir Stavern.

Leiren er åpen for fektere fra andre klubber: Påmelding sendes til nicholas.ind@mh.no med foreslått oppmøtested, og det deltageravgift betales til klubbens konto nr 1644 30 82356, med KODE STAVERN, navn, epost, klubb og alder.

Vi gleder oss alle sammen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.