Sterk prestasjon av Ludvig Hillestad med bronse i det største internasjonale fektestevnet i Norge - Oslo Cup!

Postet av Njård den 6. Nov 2017

Njård fektings Ludvig Hillestad, tok bronse i helgens internasjonale fektestevne Oslo Cup, og reddet Norges ære. Oslo Cup er et satelittstevne i verdenscupen for fekting, og er det stevnet med størst internasjonal deltagelse og arrangeres av Bygdøy Fekteklubb. Det er en sterk prestasjon av Ludvig. Han slo sin fektekollega Sturla Torkildsen 15-14 i kvartfinalen etter å ha ledet hele kampen. Det var uheldig at vår to beste møttes her, men slik er fektingen av og til. I semifinalen møtte Ludvig polakken Bartosz Staszulonek og tapte klart 15 - 8. Polakken vant hele Oslo Cup og slo Sveriges nye stjerne, unge Linus Islas Flygare 15-13. Det var ellers en sterk Njård innsats, hvor Sturla Torkildsen ble nummer 6. 

Bildene: Ludvig er klar for semifinalen og intervjues av Fatstone TV               Premieutdeling for senior Oslo Cup 2017

 


Bildene: Ludvig første action i semifinalen, og i kampen til høyre, mot svensken Lindblad i 16 delsfinalen. 

   

 Bildet under; tablå på 8 og frem til finalen 


Ludvig er i fin form nå etter å ha gjenopptatt regelmessig trening etter et lite avbrekk med første år som pappa. Han tok også sølv under Vinterstøtet i oktober. Han har skrevet følgende melding for å takke flere i klubben for at han igjen oppnår resultater! 

Ludvigs takk til alle i klubben og appell til samhold! 

"Hei,
Med mine 2 siste prestasjoner ville bare takke alle som stiller opp på trening og vil ta en kamp med meg.
Uansett alder, nivå, ambisjoner og antall ganger på trening vit dette at du har stor betydning for meg og mange andre på treningen når du stiller opp.


Vil også takke alle ild sjeler. Fra fektere til foreldre som gir det lille ekstra. Om det er dugnad, dømme, rigge opp pister, eller å hjelpe til med konkurranser. Sitte i styre, være trener eller reise leder.
Dere er oljen og ilden i maskineriet og uten dere hadde alt gått opp i limingen.


Spesiell takk til Fredric Roquetas uten hans visjon og coaching hadde dette ikke vært mulig. 

Vi er veldig heldig som har ham som trener. Sist men ikke minst en stor takk til min kone Annick Batamuliza Hillestad, uten deg og all støtte hadde jeg ikke vært der hvor jeg er i dag.
If one of us goes to war, we all go to war! 
- Conor Mcgregor " Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.